Kan je je tongbeen maar aan een kant voelen?

 • #1

  Kan het zijn dat je je tongbeen maar aan een kant kunt voelen? Ik heb een raar uitsteekseltje in mijn hals. Je kunt het niet zien alleen voelen. Als ik het aanraak voelt het net als een botje en als ik het indruk beweegt het heen en weer een hoor ik een rare klik/kraak. Ik weet echt niet wat het is en maak me enorm zorgen. Aan de andere kant heb ik het niet dus het kan denk ik niet mijn tongbeen zijn?? Ik kan er verder niks op heel internet over vinden. Kan iemand mij helpen? Ik ben 19 jaar en ben bang dat het kanker is.

  Reageer
  #2

  Je moet niet overal op drukken en mee bewegen! het kan dat je het aan een kant beter kunt voelen dan de andere kant. Maar je moet er toch vooral vanaf blijven.

  Reageer
  #3

  Maar het voelt vrij raar en is me nog nooit eerder opgemerkt. Ik ben bang dat het schildklierkanker is omdat als ik het google daar op uitkom. Het voelt als een soort hard uitsteeksel echt zo hard dat het een botje lijkt. Maar lijkt wel aan iets vast te zitten Ik heb zelf niet echt verstand van dingen binnen in je keel. Het zit precies onder mijn vinger op de foto.

  Reageer
  #4

  Zit op die plek van de foto mijn tongbeen?

  Reageer
  #5

  De schildklier zit daar helemaal niet... Bovendien ben je daar te jong voor. Als je er ongerust over blijft moet je ermee naar de huisarts gaan

  Reageer
  #6

  Ik ben daar ooit voor naar de dokter geweest, die zei das uw tongbeentje , blijf eraf want als je het breekt ben je eraan.

  Reageer
  #7

  Hey!
  Ik vroeg me af of je inmiddels al weet wat het is want heb precies hetzelfde als jij.

  Reageer
  #8

  Heb op precies dezelfde plaats last.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Kan je je tongbeen maar aan een kant voelen?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief