Verhoogde ontstekingswaarden

 • #1

  Hallo allemaal,

  Ik ben een vrouw van 21 jaar.

  Ongeveer twee maanden geleden ben ik naar de dokter geweest omdat ik last had van haaruitval. Ik volg een koolhydraatarm dieet en dacht dat ik misschien wat vitamine o.i.d. zou missen. Na het bloedprikken kwam er een bezinking uit van 62 en een crp van 29,0. Een maand later heb ik opnieuw bloed geprikt en nu was de bezinking gestegen naar 67 en de crp naar 29,9.

  Door de huisarts ben ik doorverwezen naar de internist en daar kon ik, na een wachttijd van 7 weken, afgelopen week eindelijk terecht. Omdat ik verder geen klachten heb, vindt de internist het moeilijk om iets over te zeggen en nu wordt er volgende week een uitgebreid bloedonderzoek afgenomen.

  Momenteel zijn we dus al zo’n twee maanden verder en ben ik mij ondertussen gigantisch zorgen aan het maken. Ik weet dat je het niet moet doen, maar omdat het zolang duurde ben ik toch gaan googlen en daar komen geen fijne dingen uit.

  Is er misschien iemand die een soortgelijke situatie heeft meegemaakt en mij kan vertellen of mijn zorgen terecht zijn of dat ik toch eerder moet denken aan een ontsteking/infectie etc.

  Alvast bedankt!

  Reageer
  #2

  Het lijkt toch eerder een infectie cq ontsteking. Het zijn namelijk alle twee ontstekingswaarden

  Reageer
Reageer op: Verhoogde ontstekingswaarden
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief