Zweten, prikkels/jeuk, bultje

  • #1

    Ik maak me heel erg zorgen. ik heb al een tijdje pijn in mijn liesstreek/heup. ik had al eens een heel klein bolletje gevonde te grootte van een balletje die in de vulling van een vulpen zit. Ik ben nu sinds een week heel erg aan het zweten uit het niets. Vooral snachts is het erg. Ik moet al mijn lakens steeds verschonen en heb 3 t-shirts nodig om de nacht door te komen.
    Sinds vanmiddag ook een prikkelige jeuk over mn lichaam. Ik voel net in mijn lies en ik kan het mezelf wijsmaken maar ik zou zweren dat het balletje n stukje groter is..
    Google maakt mij compleet gek.
    Alsof ik nog niet genoeg zweette..

    Kan iemand mij alsjeblieft geruststellen voor deze nacht? Ik ga morgen met deze klachten naar de huisarts..

    Reageer
    #2

    Het zou een lymfekliertje kunnen zijn, maar dat is niets bijzonders of iets om ongerust over te zijn. Je transpireert door de angst en de onrust die je zelf veroorzaakt, door constant te googlen op symptomen

    Reageer
    #3

    Het zweten is al een week aan de gang. Ook overdag dat ik me echt oprecht afvraag of ik de temperatuur in de auto bijv. Perongelijk hoog heb gedraait. En wanneer ik dan zag dat hij maar op 18 stond, was ik echt verbaasd. Ik moet al n aantal nachten alles verschonen en slaap slecht. Daarom ben ik gaan googlen. T knobbeltje/balletje heb ik eerder al wel gevoelt maar nooit over nagedacht. Ik heb sinds enige tijd last van mn heup/been/bekkengebied. En gister bij het porren merkte ik dat balletje weer op en was hij naar mijn idee groter.

    Ik heb inmiddels mezelf al wel een beetje gerust gesteld. Ben ook bezig met afbouwen van seroquel lage dosis. Daar kreeg ik de vorige keer ook prikkelige kriebels van. Ik denk dat hrt zweten daar dan ook vandaan komt.

    Reageer
    #4

    Als je aan het afbouwen bent van de seroquel, dan kun je er rustig vanuit gaan dat dat de oorzaak van het zweten is hoor.

    Reageer
Reageer op: Zweten, prikkels/jeuk, bultje


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief