Jeuk/zweten

  • #1

    goedemiddag,

    regelmatig heb ik last van een jeukende rug en ik heb het idee dat dit vooral inwendig is. Het gaat dan ook met name om de bovenrug.

    Ook heb ik afgelopen zomer op vakantie meerdere dagen gehad dat ik echt badend in het zweet wakker werd. Ik ben in diezelfde periode, een dag of 4, echter ook ziek geweest met koorts en keelpijn dus dat zou er wellicht mee te maken hebben.

    Nu werd ik vanochtend zwetend wakker. Ik ben er ‘s nachts niet van wakker geworden en het ging dit keer vooral om mijn onderlichaam. Ook heb ik weer jeuk rond de schouderbladen.

    Als ik op internet zoek lijkt het alsof ik over een uur dood moet zijn, want je leest de ergste dingen.

    Wat ik vooral verontrustend vind is dat ik dit niet altijd heb, maar het in periodes gebeurd. Wat zijn jullie ervaringen en kan iemand mij vertellen wat er wellicht aan de hand is?

     

     

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Ik zou je aanraden om met de klachten naar de huisarts te gaan en eens een bloedonderzoek te laten doen

    Reageer
    #3

    Ik zou denken aan de rol van voeding en tekorten aan diverse voedingstoffen. Bloedonderzoek zegt overigens niet zo heel veel over tekorten.

    Reageer
Reageer op: Jeuk/zweten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief