Jeuk, prikken, steken, rode plekjes

  • #1

    Ik heb echt o-ve-ral jeuk. Vooral in de avond in bed wordt ik helemaal gestoord. Het is ten eerste algehele jeuk met name armen benen borst buik, ten tweede het gevoel alsof je huid verbrand is over je hele lijf en ten derde echt steken in je arm, steeds op dezelfde plek. Je kunt jeuken wat je wilt, maar het zit diep en je kunt het niet wegkrabben.

    Ohja, nog een heel belangrijk detail: mijn penis -op de eikel- zitten rode vlekjes op en als hij stijf wordt glimt hij als een gek (deed hij anders nooit). Het lijkt ook alsof mijn eikel heel strak staat. Er zaten ook een paar bultjes op de schacht, maar die zijn weg. Het ziet er ‘ziek’ uit en ik durft niet verder te gaan met een leuk meisje dat ik nu aan het daten ben.

    Ik ben bij de huisarts twijfelachtig gediagnostiseerd met schurft. Ze zeiden letterlijk (2 artsen) “Behandel het maar als schurft.” Ze waren overtuigend maar ook een beetje twijfelachtig. Enfin, dus ik 2x die rotzalf (is gewoon pesticide) over mijn hele lijf gesmeerd. De ronde plekjes bij mijn polsen zijn weg, maar de jeuk is er nog en is veranderd van algeheel naar algeheel met steken, dus vooral avond en nacht.

    Ik heb ook een SOA test laten doen, alle gangbare soa plus herpes. Was allemaal in orde.

    Wie helpt mij en overigens volgens mij recentelijk meerdere mensen hier???? En houdt ons op de hoogte ook als je hier post en weet wat het nou uiteindelijk was!

    Ik heb zelf sterk het gevoel dat het erger wordt als ik veel vet of suiker eet, maar dat kan ook denkbeeldig zijn. Er is volgens mij iig iets helemaal niet in orde van binnen. ALSJEBLIEFT HELP! Ik ga morgen weer naar de huisarts, maar please laat weten als je meer weet.

    Met alle respect; maar als je niet weet wat het is, reageer dan ook vooral niet.

    Dank!

    Ik doe er een foto van mijn borst en buik bij.. en ook van mijn eikel. Er zit steeds 1 week tijd tussen de foto’s hopelijk weten jullie meer.

    PS, ik heb na de schurft diagnose (waaraan ik zelf dus erg twijfel) echt alles gedaan om het uit te roeien. Dus meermaals ALLES 60 graden gewassen, zelfs van bed gewisseld.

    PS2 Ik heb de schurftcreme ook op mijn penis en eikel gesmeerd. Kan zijn dat hij daarom erg gehavend, rood en glimmend (ziekerig) is?

    Foto’s: Die bultjes op mijn penis zijn dus weg, rode plekken zijn minder maar nog wel aanwezig. Eikel glanst als een gek en staat ‘te strak’ bij erectie. Heel erg jeuk vooral nacht en ook veel steken, vooral in de armen en dan steeds op dezelfde plekken.

     

    Dank!!!

     

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Een complementair genezer kan naar het hele plaatje kijken dus voedingspatroon, darmflora etc en voedingssupplementen adviseren.

    Wat je voeding betreft. Het beste is om te zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Matig met snelle suikers en de geraffineerde suikers beter laten staan.

    Histaminerijke voedingsmiddelen, zoals kaas, kunnen klachten uitlokken. Denk verder aan allerlei toevoegingen als smaakversterker, conserveringsmiddelen en kunstmatige zoetstoffen. Ik weet niet wat je onder vet eten verstaat maar een beetje vet heb je wel nodig maar geen kant en klare pizza of gefrituurde hap.

    Misschien  dat je schildklier ontregeld is. Komt bij mannen wel minder vaak voor dan bij vrouwen.

    Reageer
    #3

    complementair genezer = nee!

    Gewoon naar een echte huisarts.

    Reageer
    #10

    Dag pieter,

    Ik loop met dezelfde klachten rond en mijn huisarts weet het ook echt niet.
    Zou graag willen weten wat het uiteindelijk bij jou was?

    Veel dank alvast.

    Reageer
    #11

    Ik heb ook deze
    Klachten wat was het z

    Reageer
    #12

    5 dermatologen geweest

    ze

    denken schimmel

    infectie

    Reageer
    #13

    Hier exact het zelfde.. van de huisarts meerdere hormoon cremes geprobeerd maar dit mocht niet baten. Aankomende Dinsdag heb ik een afspraak bij de dermatoloog dus ik ben benieuwd..

    Reageer
    #14

    Hier iets wijzer van geworden???

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #15

    Al iets wijzer geworden? Ik heb het nu ook namelijk.

    Reageer
Reageer op: Jeuk, prikken, steken, rode plekjes


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief