Cyste lymfe

  • #1

    Hoi

    Bij mi is er onlangs geconstateerd dat mijn lymfe vergoot zijn in mijn lies. Tijdens deze echo hebben ze ook een cyste ontdekt op mijn eierstok van +- 5 cm. Ik heb veel problemen met mijn stoelgang constipatie. Pijn tijdens het vrijen en regelmatig tussentijds bloedverlies. Ik neem geen medicatie ook geen anticonceptie. Maak me veel zorgen. Volgens de huisarts is het niet ernstig maar ben er niet gerust in. Iemand ervaring mee dat de arts je gerust stelt en nadien blijkt het toch erg te zijn.

    Reageer
    #2

    Bij cystes speelt een situatie van oestrogeendominantie een rol. Dan is het oestrogeen te hoog ten opzichte van het progesteron. Bij tussentijds bloedverlies kan dit ook spelen, naast tekorten in je lichaam. Is bij te sturen met de juiste voeding en aanvullende middelen. Gebruik zelf natuurlijke progesteroncrème voor mijn hormonen.

    Bij obstipatie kan je  voeding een rol spelen maar ook bepaalde tekorten als magnesium. Ook kan een te laag serotonine een rol spelen. Is ook bij te sturen met de juiste voeding en bepaalde supplementen. Hoe het precies zit weet ik niet maar er is vaak een samenhang tussen dingen, hormonen en neurotransmitters en allerlei lichaamsprocessen.

    Hoe het zit met de lymfe lijkt me wat ingewikkelder. Mogelijk dat je op natuurgeneeskundig gebied hulp kan krijgen.

    Reageer
Reageer op: Cyste lymfe


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief