Darmkanker???

 • #1

  ik heb symptomen van darmkanker zoals opgeblazen buik en rot gevoel en heel vermoeid heb ook slijm bij me poep maar mn ontlasting is lichtbruin met zwart en denk dat het zwarte bloed is maar dat hoort dus niet bij darmkanker had ik gelezen en raarste is ik val ene dag 8 kilo af voor 2 dagen en dan zit die 7 kilo er weer aan.. en darmkanker hoort niet bij tieners maar ik heb overwicht en leef vrij ongezond en ben gek op rauw vlees is raar maar waar haha ik heb wel vaak bloed gehad bij mn poep maar was gewoon rood niet donker mn opa is op 56 jarige leeftijd overleden aan darmkanker en heb onderzoek en kwam uit dat ik slecht ontspande maar dat is nu goed en ze voelde geen scheurtjes of aambeien dus ben heel bang dat het darm kanker is.. en waarschijnlijk heb ik ook bloedarmoede want als ik mn ooglid na beneden trek en het wit en randje is iets roze maar verder wit en ik heb ook gelezen dat het kan komen door die kanker.. maar ik weet het niet meer..

  Reageer
  #2

  Nou, je zegt het zelf al: je leeft ongezond dus begin daar eens verandering in te brengen. En als je je zo'n zorgen maakt, lever dan wat ontlasting in bij de huisarts.

  Kim

  Reageer
  #3

  Jaa ik leef nu ook beter beweeg en eet gezond ookal is mijn hongergevoel helemaal weg ik moet maandag na het ziekenhuis en krijg ik waarschijnlijk darmonderzoek en dan zien we het wel haha

  Reageer
  #4

  Veel fruit en yoghurt eten!

  Reageer
Reageer op: Darmkanker???
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief