HPV pap 2

  • #1

    Hai,

    Heb uitslag gekregen van mijn uitstrijkje. Heb HPV positief en pap 2. Ben door de dokter meteen verwezen naar de gynaecoloog. Alleen maak ik mij ergens wel zorgen want heb tussentijdse bloeding gehad, heb enorme lage rugpijn, kleine steekjes in mijn onderbuik en die rommelt erg. Meer opgezwollen en dat word alleen maar erger.

    Kan het opeens blijken na zo een onderzoek colposcopie. Dat het erger is dan verwacht?want bij pap 2 heb je nor alter toch nietzulke klachten of wel?

    Thanks

    Reageer
    #2

    Ik denk ook niet dat je de klachten moet linken aan de Pap2. Dat geeft namelijk geen klachten. De tussentijdse bloeding kan wel de oorzaak zijn. Je hebt waarschijnlijk wat kleine krampen van de baarmoeder. Dat heeft dus te maken met de bloeding.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je reactie. Ik heb die klachten sinds kort en tussentijdse bloeding is ongeveer maand geleden. Heb nu ook erge lage rugpijn en dus die steken in buik vooral links, laag. Ben bang dat het alleen maar erger word. Ik heb geen blaasontsteking, soa, of iets anders is allemaal op getest.

    Reageer
    #4

    Wanneer komt je menstruatie?

    Reageer
    #5

    Die heb ik al gehad. Vandaar mijn zorg. Gebruik geen pil, medicijnen of wat dan ook en mijn cyclus loopt altijd al jaren het zelfde ken mijn lichaam echt goed.

    Reageer
    #6

    Ik snap je ongerustheid.
    Er van uitgaande dat de test goed is gedaan en het om een Pap2 gaat, moeten de klachten door in ieder geval niet van zijn. Het is natuurlijk mogelijk dat de stress en spanningen ook wat klachten veroorzaken. Wanneer is de afspraak bij de gynaecoloog?

    Reageer
    #7

    Ja lijkt mij ook. Uhm zo persoon ben ik niet. Ik kan heel goed tegen stress, heb nooit ergens last van. Zelfs voor het uitstrijkje wist ik gewoon dit zit niet goed. Toen had ik nergens last van, lage rugpijn zette voor het telefoontje van de dokter al op, ik had geen uitslag al gehoord. Het zijn echt hele aparte steekjes in mijn buik.

    Reageer
    #8

    Je kunt met de klachten naar je huisarts of even wachten totdat je bij de gynaecoloog bent. Ik heb er zo niet meteen een verklaring voor.

    Je spreekt jezelf overigens wel een beetje tegen. Je hebt wel degelijk spanningen ook al ervaar je dat zelf niet zo direct.
    [quote]Alleen maak ik mij ergens wel zorgen want[/quote]
    [quote]Ben bang dat het alleen maar erger word[/quote]
    [quote]Die heb ik al gehad. Vandaar mijn zorg[/quote]
    [quote][b]Zelfs voor het uitstrijkje[/b] wist ik gewoon dit zit niet goed[/quote]

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Nee sorry zo bedoel ik het niet. Ik heb een heel sterk gevoel, soms weet je dat het zo is.
    Ik wist bijvoorbeeld ook al 2 weken voor mijn zwangerschap, dat ik zwanger was. Terwijl iedereen mij voor gek verklaarde.
    Ben niet iemand die denkt dat ie buikpijn heeft, terwijl het niet zo is. Als ik buikpijn heb. Dan heb ik ook echt buikpijn. Mijn dokter wilde wachten met uitstrijkje, ik voelde dat er iets mis was. Ik ben erg blij dat k beetje heb doorgedramd want ben wel HPV positief en heb afwijkende cellen mede door de klachten vond de dokter( en ik heb toen niet doorgedramd haha) dat ik echt wel naar gynaecoloog moest.
    Jij gaf aan dat pap 2 geen klachten gaf. Ik las ergens anders dat het wel deed en dat je van pap 2 naar pap 3 kan etc. Ik weet niet heb over weekje een afspraak en ik moet maar even afwachten denk ik dan maar. Kan nergens vinden of het 'normaal' is mijn klachten. En men neemt je al niet snel serieus omdat ze het dan als 'stress' zien. Bedoel ik niet jouw persoonlijk mee maar dat gebeurt wel vaak,. Terwijl ik echt niet iemand ben die dat heeft, heb namelijk voor hetere vuren gestaan en dat gebeurt mij gewoon niet.

    Thanks!

    Reageer
    #10

    Maar dat bedoelde ik dus weer niet.
    Ik twijfel helemaal niet aan je klachten. Maar spanningen en stress kunnen dus echte lichamelijke klachten veroorzaken. Ik wou daarmee niet suggereren dat je je de klachten inbeeldde. Integendeel.

    Reageer
    #11

    hai,

    Oke excuses miscommunicatie!

    Ja het is een lastige idd. Ik zou ook niet weten waar het vandaan kan komen. Want als het gevorderd is dan zou ik niet in pap 2 zitten en ga oook vanuit dat het goed is gedaan mijn uitstrijkje.
    Over paar weken heb ik het antwoord ;-).

    Weet jij toevallig, stel in het ergste geval ik ben een pap verder. Geeft de gynaecoloog dat aan tijdens zo een onderzoek?

    Reageer
    #12

    Dat zal dan uit onderzoek inderdaad moeten blijken. En ja de gynaecoloog zal dat dan zeker aangeven.

    Reageer
    #13

    Oke dank je wel!
    Ben benieuwd

    Reageer
    #14

    Hallo ik heb dit gelezen en was even benieuwd hoe dit is afgelopen

    Reageer
    #15

    Hallo allemaal, gister de uitslag van mijn uitstrijkje gekregen en ook ik heb pap 2 (verder geen extra info gegeven over eventuele HPV oid). Ook ik maak me zorgen....denk van alles te voelen ook al lees ik dat dat voornamelijk niet gepaard gaat met pap2. Wel is misschien handig te vermelden dat ik januari een SOA heb opgelopen. Kan dit ook de oorzaak zijn van de verstoringen? Of is het daarvoor al te lang terug?

    Reageer
Reageer op: HPV pap 2


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief