Bruin zwart bloed

  • #1

    Hoi!

    Ik ben 25 en slik sinds een jaar weer de pil, ik heb niet echt een ritme en probeer het eigenlijk altijd echt wel drie maanden uit te stellen, nu heb ik als ik ongesteld ben geen rood bloed maar bruin tot zwart bloed, het lijkt ook meer op slijmerig iets dan echt bloed, ik heb het nu al vijf dagen en  het veranderd eigenlijk niet, ik heb niet veel last van buikpijn de eerste dag alleen maar nu niet meer! Wat kan het zijn?? Ik moet zeggen dat ik ook wel eens een pil vergeet, ik ben niet zwanger. Kan het baarmoederhalskanker zijn?!

    Reageer
    #2

    ik heb niet echt een ritme en probeer het eigenlijk altijd echt wel drie maanden uit te stellen,   Wat bedoel je hier eigenlijk precies mee?

    Reageer
    #3

    Dat ik geen bepaald ritme heb wanneer ik ongesteld word soms zitten er twee maanden tussen en soms meer, niet netjes eens per maand. Ik slik de pil vaak door.

    Reageer
    #4

    Oke.

    Dan zou ik je aanraden om de komende drie strippen toch iedere keer een  stopweek te houden.

    De klachten die je nu hebt kunnen door het doorslikken komen

    Reageer
    #5

    Kan het geen baarmoederhalskanker zijn??

    Reageer
    #6

    Die vraag kan ik niet beantwoorden. Daar zou je dan voor naar de dokter moeten gaan om een uitstrijkje te laten maken

    Reageer
Reageer op: Bruin zwart bloed


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief