Onduidelijkheid pap 3a en hpv virus

  • #1

    heb pap 3a en het hpv virus, ben doorverwezen naar gynecoloog zij heeft een colospidie gedaan en vond het er erg zorgwekkend uit zien, 3 biopten genomen en moest volgens haar rekening houden met beginstadium baarmoeder halskanker. 2 weekjes erna word ik gebeld met uitslag, goed nieuws niks aan de hand over een half jaar terug komen. Het bleek cin 1 te zijn en cin 2. Voor dit onderzoek heb ik 1 keer heftige bloeding gehad en ook aantal keren bloeden naar gemeenschap. Nu blijf ik dit probleem houden, vorige week weer een heftige bloeding en ook weer bloedverlies naar gemeenschap , ziekenhuis gebeld , deze gaf aan terug komen voor echoscopie, ik terug, krijg een arts assistent en deze doet ipv echo een soatest?? Mijn baarmoeder zag er rustig uit volgens haar, kon ze met blote oog zien, erg knap overigens. Soatest was goed, had ook niet anders verwacht heb vaste relatie. Nu zegt ze dat schijnbaar baarmoeder niet genezen is van de biopten, dat dit deze klachten geeft, dus moet weer 2 maanden aankijken. Voor de biopten waren deze klachten er ook, het geeft mij geen rustig gevoel en voel me absoluut niet serieus genomen door arts. Wat kan ik hier nou mee, ben bang dat het nu alleen maar erger word en ik straks nog verder van huis ben.

    Reageer
    #2

    ziekenhuis gebeld , deze gaf aan terug komen voor echoscopie  Neem dus contact op met de gynaecoloog en vraag om die echo.

    Reageer
    #3

    Ik heb precies hetzelfde verhaal! Ook de uitslagen en bloedingen en dergelijke, ik voelde me ook niet serieus genomen. Ik heb daarentegen wel de extra echo gehad waar ik om vroeg alleen deze gaf geen bijzonderheden (want een echo bekijkt spier[weefsels] en het probleem zit hem in het slijmvlies).

    Reageer
Reageer op: Onduidelijkheid pap 3a en hpv virus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief