Alvleesklierkanker in de STAART

  • #1

    Mijn oom heeft alvleesklierkanker in de staart van de alvleesklier. Hij heeft geen uitzaaiingen, maar kan helaas niet meer door het amc geopereerd worden. Dit omdat er een bloedprop is ontstaan bij een belangrijke bloedvat.
    Dit werd na de kijkoperatie bekend. Zijn buikwand is wel schoon en hier zijn ook geen uitzaaiingen gevonden.

    Iemand ervaring hiermee? Ik vraag me af of de bloedprop zal slinken. In het med. rapport staat vermeld dat als hij slinkt ze wel kunnen opereren.

    Help me please

    Reageer
    #2

    Daar kan niemand je antwoord op geven helaas.....Dat zal een kwestie van afwachten zijn

    Reageer
    #3

    Ja dat weet ik..

    Ik vroeg me alleen af of er iemand ervaringen hiermee had. We zijn allemaal zo machteloos.. Het is nu afwachten op het bloeduitslag en de gemaakte scan van vrijdag.

    Reageer
    #4

    Het is in dit geval ook niet echt raadzaam om op ervaringen van anderen af te gaan. Het is veel te gecompliceerd en nagenoeg bij iedereen toch anders.
    Ik begrijp de machteloosheid. Maar helaas zul je moeten afwachten op de bloeduitslagen en de resultaten van de scan. Er zit niets anders op....
    Ik wens jullie allemaal in ieder geval veel sterkte.

    Reageer
Reageer op: Alvleesklierkanker in de STAART


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief