Alvleesklier kanker

 • #1

  Beste lotgenoten,

  Vandaag kreeg ik het verschrikkelijke nieuws dat uit de hapje is gebleken dat ik alvleesklierkanker heb.In juni 2020 nog een echo gemaakt, niets bijzonders om dat de pijn in de bovenbuik aanbleef en ik steeds meer pijn stilling moest nemen. Doorgestuurd naar de MDL arts is Sittard. Die een scoop door mijn keel liet gaan, er wat wat ontstoken gebied en wat rood, maar absoluut geen kanker. Wat een opluchting. Pijn hier toch aan, toen maar een CT scan. waaruit bleek dat de alvlees klier wat ontstoken was. Weer een scoop maar dan met echo kop, beetje suffig maar is gelukt.

  Glijk maar wat hapjes genomen uit de alvleesklier, waarvan vanmorgen de uitslag, geen ontsteking maar kanker in de kop. Nu stelt men een stent voor, hetgeen snel gebeurt, onder een soort narcose, met dezelfde scoop. Ik ben bang heel erg bang, wie heeft een lichtpuntje ?

  Reageer
  #2

  Heel erg veel sterkte ❤️

  Reageer
  #3

  Jeetje wat heftig. Ik stuur je veel liefde en succes op voor je reis!

  Reageer
  #4

  Wat een vreselijk rotnieuws!!!

  Ik ben blij dat ze chirurgisch ingrijpen, want dat is het goede nieuws. Als ze dat niet meer doen, is het echt fout fout.

  Een vriendin heeft met een zoektocht in wetenschappelijke literatuur nog wat gevonden over de werkzaamheid van kurkuma (geelwortel). Baat het niet, het schaadt sws niet. Het kan door het eten maar ook met pillen.

  Verder wil ik je veel kracht toewensen, en hopelijk lieve mensen om je heen zodat je niet alleen bent hiermee.

   

  Reageer
Reageer op: Alvleesklier kanker
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief