Bult in onderrug

  • #1

    Hallo allemaal,

    Een paar maanden geleden kwam ik er bij toeval achter dat er een bult op mijn onderrug zit. Hij zit links, zon vier centimeter boven mijn stuitje, en is niet te zien vanaf de buitenkant, hij is helemaal onderhuids. Hij is vrij groot en heb het gevoel dat hij langzaam groeit, denk aan 5 cm doorsnede, ik hou hem nu al sinds februari in de gaten. Ook had ik eerst het gevoel dat hij een beetje 'wegschoot' als ik er op duwde, rubberachtig, maar nu is hij echt keihard. Ik heb vaker last van lage rugpijn, maar ik sport ook vrij veel. Voor de rest is er niks aan de hand, hij doet ook geen pijn. Ik heb er een arts naar laten kijken maar die vertelde mij dat het bot/spier was. Aangezien de andere kant van mijn rug niet zo aanvoelde twijfel ik hier toch aan. Iemand een idee of heeft iemand hier ervaring mee? Ik zou graag wat meer informatie hierover willen..

    Dankjewel alvast

    Reageer
    #2

    Zonder enig onderzoek is daar niets over te zeggen.
    Als je er ongerust over bet ga dan terug naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Ik heb precies hetzelfde, ik sport 4 tot 5 keer per week en heb al een jaar last van m’n rug. Ik ben hiervoor naar de fysio geweest maar dat hielp niet. Sinds een week ben ik er achter gekomen dat ik een bult op mn onderrug heb ook onderhuids.. ook ongeveer dezelfde grootte en schiet weg wanneer ik er op druk. Ik ga morgen een foto laten maken in het ziekenhuis. Ben benieuwd!

    Reageer
    #4

    @Nien en?? Goed of slecht nieuws?

    Reageer
    #5

    Hey heb je inmiddels al een diagnose gekregen want ik heb precies hetzelfde probleem alleen zonder diagnose. Alvast bedankt!

    Reageer
    #6

    Is er ooit opgeantwoord? Ik heb namelijk hetzelfde.

    Reageer
    #7

    Is er al nieuws?

     

    Reageer
    #8

    Ik heb dit ook, zo'n onderhuidse bult in mijn onderrug, die wegschiet. Ik ben benieuwd wat het kan zijn

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    @Ingrid

    Als je daar benieuwd naar bent, zou je er mee naar de huisarts kunnen gaan......

    Reageer
Reageer op: Bult in onderrug


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief