Uhm, twee dagen pijn ribben..bedankt google

Online ZorgZus
 • #1

  Hi!

  Toevallig heb ik de 25e (een klein beetje) en de 26e (gister, nu onwijs veel) zeer aan mijn rechter ribben. Als ik uitadem of loop merk ik het onwijs. Reden? Waarschijnlijk doordat ik de laatste tijd niet goed slaap en heel veel draai (las dat dit ook idd een oorzaak kan zijn, alleen ga ik altijd van het ergste uit) + ben de 26e ook ongesteld geworden

  ondanks ik weet dat je nooit iets op internet moet zoeken, dacht ik toch weer eens ik die het toch. Nu kwam de optie eruit die ik hierboven vermelde, maar ook (je raad het al) kanker. Nu stond er niet al te veel info, alleen dat het pijn kan zijn van een uitzaaiing. Ging dus opzoeken wat-wat; en jahoor, madame heeft alle klachten van een uitzaaiing.

  de logische verklaring is het verkeerd en onrustig slapen, maar doordat kanker een veel voorkomend iets is geweest in mijn moeder haar familie knijp ik hem toch als ik zoiets lees. Daarom moet ik vooral bij google wegblijven.

  kan er momenteel niet door (het idee) slapen, dus heb er voltaren opgesmeerd en heb een dekentje tot kussen gevouwen en lig er nu op (lig altijd op mijn zij met twee kussen, dus ook al zou ik niet onrustig slapen; ik steun nog steeds die plek niet want op ten duur kan lijden tot (spier) pijn)

   

  denken jullie dat ik mij veel te druk maak? Of denken jullie oh oh?

  Reageer
  #2

  Hey,

  Je zegt het zelf al: Google gaat altijd van het ergste uit. Dus maak jij je druk om iets waar van je helemaal niet weet of het wat bijzonders is.

  Kanker lijkt mij erg ver gezocht,bij me zelf zou ik bij een dergelijke klacht aan een verrekt spiertje ofzo denken. En in een rare houding op een extra kussentje liggen met je ribben,zal het zeker niet beter maken,dat veroorzaakt juist spierpijn.

  Als je je er erg druk om maakt, ga dan even naar je huisarts om het te laten bekijken.  Dan kun je er weer rustig op zijn.

  Groetjes Suzan

  Reageer
Reageer op: Uhm, twee dagen pijn ribben..bedankt google
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief