kanker?

  • #1

    Hallo, ik hoop dat jullie mij kunnen helpen, ik ben zo ten einde raad!!! Ik ben een vrouw van 39 jaar, zeer positief ingesteld, 2 SUPER dochters van 18 en 17 een een heerlijke job, alles om gelukkig te zijn. (geen depressie dus, artsen durven wel es snel te oordelen) eind januari was ik verkouden, zoals veel mensen, dan de griep, ook normaal, dan bleef ik zwak, ik kreeg een zeer pijnlijke kuit, met vlekjes, moest naar de spoed van de arts van wacht omdat ze leukemie wilden uitsluiten, dus bloedafname, was gelukkig goed! Het sporten ging steeds moeilijker door scheenbeen die pijn deed, kreeg toen echo voor controle op trombose, niks te zien, toch asaflow dagelijks nemen zei de arts. Toen kwam er een zeer zware vermoeidheid bij met nachtzweten, elke nacht andere lakens en kleren, tot op de dag van vandaag, nu 9 weken dus!!! Keelpijn en koort en extreme gewrichtspijn/botpijn, ik voel me nu ook recent kortademig, het is een zeer benauwd gevoel, af en toe krijg ik vlekjes op benen, soms armen en jeuk overal op mijn lijf, de zon was mijn alles, nu doet het pijn op mijn lijf, vooral knieën staan in brand. De internist nam me eerst heel serieus, gastroscopie, bloedafname, getest op tbc,botscan, mammografie, mri scheenbeen en heup, eergisteren ct scan longen en buik ( nog geen uitslag ) thoraxfoto. Ik weet dat een scan geen gezond onderzoek is en zou het allemaal niet doen indien niet nodig, maar ik blijf ellendig ziek met pijnen,ikzelf denk eerder aan hodgkin of leukemie…..Arts zegt kan niet, ik zou het zien in je bloed, een verre tante van een vriendin van mij had het ook, en ze konden niks zien in het bloed!!! Ik heb een vergrote klier in keel maar de neus keel oor arts zegt, hoeft niks te betekenen, maar je hebt wel een paar klachten die je moet onderzoeken! Wat moet ik nu?? Hoe kan ik het echt uitsluiten, beenmergpunctie en biopt?? Ik weet dat het fout zit, het klopt niet meer, ik ben op van de pijnen en het zweten is er overdag nu ook, de rillingen zijn steeds aanwezig, zelfs op warme dagen.Ook tanden bloeden nu bij het poetsen.
    Wie kan mij eerlijke raad geven want ik weet het niet meer, kan botpijn en hodgkin of leukemie, ook al is mijn bloed nu nog oké? Epstein Barr ooit gehad en klierkoorts ook, dus dat is het zeker allemaal niet!! help mij aub!

    Reageer
    #2

    Als er een uitgebreid bloedonderzoek is gedaan met leukocyten differentiatie, zouden er eigenlijk afwijkingen geweest moeten zijn. Een biopt en een beenmergpunctie zijn mogelijkheden om hogdkin en leukemie uit te sluiten.

    Reageer
    #3

    Kan vooral je weerstand zijn. Gezondheid begint met de juiste voeding. Beter zo  min mogelijk geraffineerde suikers of witmeelproducten. Voor je hele gezondheid en weerstand zijn ook allerlei stofjes nodig; vitaminen,  mineralen, bepaalde vetzuren, aminozuren en nog tal van andere stoffen. Bij tekorten kan er een en ander sneller ontregeld zijn; dat hoeft niet direct kanker te zijn. Het beste is om je eens te verdiepen in gezonde voeding en gezondheid. Veel mensen komen bijvoorbeeld stoffen tekort als magnesium, vitamine B en D, omega 3, gammalinoleenzuur en lysine, om er een paar op te noemen. Bloedonderzoek zegt wat dat betreft niet zoveel, dat zegt alleen iets over wat er in je bloed zit.

    Als je hormonale anticonceptie gebruikt dan is het misschien goed om je te realiseren dat dat ook een boel kan ontregelen in je lichaam.

    Reageer
    #4

    Na een griep kan het wel zijn dat restantjes ervan in je lichaam blijven. Een arts kan daar niet zoveel mee; een goede natuurgenezer soms wel.

    Reageer
    #5

    hoi, ik ben getest op alle tekorten en heb er geen, ik ben vertegenwoordigster van bio supplementen en ik eet ook bio voeding, ik zorg extreem goed voor mijn lijf, net dat stelt me erg teleur dat ik al zo lang mij slecht voel. Griep kan idd een nasleep hebben maar dat kan mij toch geen botpijnen geven of een zeer pijnlijk scheenbeen?

    bedankt voor advies alvast

     

    Reageer
Reageer op: kanker?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief