Wondje in nek blijkt opening naar keel ?!

  • #1

    Hallo,
    Mijn zoontje van 2 maand had vanaf de geboorte een klein wondje in de nek. Na röntgen met contrastvloeistof zie je een kanaaltje (adervormig geheel) van 1 a 2 mm naar de binnenzijde van de mond toe lopen. Mijn vrouw en ik zijn verontrust. Ook omdat er zich een huidbacterie schuilt. Kan iemand mij vertellen / doorverwijzen waar ik informatie kan vinden op het internet over deze geboorte afwijking?

    Reageer
    #2

    Kun je dit niet het beste met een KNO-arts bespreken. Aangezien het een aangeboren afwijking is, zal het waarschijnlijk niet in gangbare medische literatuur te vinden zijn. Ga terug naar de plek waar het onderzoek destijds is geweest en vraag informatie. Er moet toch iets bekend zijn of deze opening open kan blijven of moet worden gedicht . Het lijkt me dat je als ouders het naadje van de kous mag weten.

    Reageer
Reageer op: Wondje in nek blijkt opening naar keel ?!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief