hartslag in rechter oor, vol gevoel oor, wordt erger

 • #1

  hallo, paar maanden terug naar de huisarts gegaan omdat ik soms mijn hartslag in mijn rechter oor hoorde als een soort whoos whoos whoos geluid. Vooral bij opstaan, bewegen nek, bukken etc. Ze hebben in mijn oor gekeken maar zagen alleen een klein beetje iritatie van mijn trommelvlies in het rechter oor. Zou vocht kunnen zijn. Fluticason spray mee gekregen voor neus. heb dit 3 dagen elke dag gebruikt maar werkt niet helaas. Het kloppend geluid/gevoel is nu veel erger geworden en wordt erger als ik de trap op loop of op sta. Ook krijg ik dan een vage hoofdpijn er bij en een drukkend gevoel in mijn hoofd. Ben gister weer naar de huisarts gegaan en het trommelvlies was precies het zelfde, geen verstopping. Werd mij doodleuk verteld dat ik mij teveel zorgen maak. Ik snap er ook niks van en vind het maar eng. Als ik in mijn rechter nek druk wordt het minder en als ik bijvoorbeeld warm douch is het zelfs helemaal weg!

  bloeddruk is licht verhoogt. Ik wordt afgewimpeld bij de huisarts waarschijnlijk omdat ik een 25 jarige jonge man ben.
  Ik vind dit toch wel heel erg eng al helemaal omdat het kloppen veranderd als ik mijn nek beweeg, opsta, mijn ader in nek aandruk etc.
  Herkennen mensen dit?? kan dit alsnog door het binnenoor komen?

  Reageer
  #2

  Je drukt waarschijnlijk op een spier in je nek, een zgn triggerpoint.
  Daardoor verdwijnen je klachten.
  Gespannen nekspieren kunnen voor oorsuizen zorgen, een fysiotherapeut kan dit behandelen.

  Reageer
Reageer op: hartslag in rechter oor, vol gevoel oor, wordt erger


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief