Opgezwollen lip

  • #1

    Dag

    Ik ben vandaag opgestaan met een paar kleine rode vlekjes op mijn lippen, vooral tegen de rand toe maar nog wel op mijn lip en er niet naast,ze waren ook rood. Nu lijkt het dat mijn onderlip iets groter is dan normaal maar niet dramatisch, het voelt wel heel droog aan. Mijn onderlip is altijd wel dikker geweest dan de bovenlip dus kan het niet goed onderscheiden, het voelt wel heel droog aan en wat zwaarder dan de bovenlip.
    Nu weet ik niet wat het kan zijn, ik heb gisteren niets nieuws gegeten wat mij een allergische reactie zou kunnen geven, ik ben wel een kwartiertje in de zon gelegen thuis achter het raam en het was behoorlijk warm, maar de rest van mijn gezicht ziet er normaal uit.
    Ik ben gekend met chronische hyperventilatie en angststoornis (hypochondrie). Ik denk niet dat de hyperventilatie hier een rol in kan spelen?
    Ik ben vooral bang dat het een ernstige allergische reactie is en het erger wordt, ik ben dan ook alleen thuis...

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Als je toch aan een allergische reactie denkt, neem dan contact op met de huisartsenpost.
    Daar kunnen ze bepalen of er door een arts naar gekeken zou moeten worden of wanneer je weer aan de bel moet trekken.

    Reageer
Reageer op: Opgezwollen lip


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief