Spierpijn en kramp hoofd

  • #1

    Dag allen,
    ik heb sinds 3 maanden last van een continue kramp op mijn hoofd. Vooral rechts aan de zijkant van mijn gezicht bij de slaap en bovenop mijn hoofd. Als ik het masseer is het even weg, maar naar een paar seconden komt het weer ergens terug. Heel vervelend. Fysio en acupunctuur gedaan, maar helpt tot op heden niet. Periode van stress achter de rug met moeder die is overleden. Ook een piep in mijn linker oor nu, maar dat doet geen pijn en kan ik maskeren met geluid. De Volgende maand afspraak met neuroloog en hoofdpijn centrum. Huisarts en kno arts en mond fysio konden niks vinden, terwijl ik wel last heb van mijn hoofd en eigenlijk continu een soort van krampen ervaar (ook trekkend gevoel)

    Iemand die iets weet wat helpt.

    Reageer
    #2

    Hi, het zouden stress-gerelateerde klachten kunnen zijn. Maar dan moet de neuroloog eerst andere oorzaken uitsluiten. Een ontsteking van een zenuw bijvoorbeeld. Hoe oud ben je? Wat doe je voor werk/studie?

    Reageer
    #3

    Hi,
    Ik ben bijna 23 en studeer International Business Management. Ben aan het afstuderen. Heb nu niet het idee dat daar de klachten vandaan komen. Ben ook even gestopt ermee.

    Reageer
    #4

    Het zal ook niet van de studie afkomen, maar een combinatie van meer dingen. In ieder geval goed om naar de neuroloog te gaan. In de tussentijd zou ik je aanraden om zo veel mogelijk afleiding te zoeken. En misschien eens met de Praktijkondersteuner Ggz van de huisarts te praten. Je hebt toch een heftige periode doorgemaakt.

    Reageer
    #5

    Ja dat kan ook. Soms denk ik dat dat klopt, maar omdat ik er de hele dag van last hebt en dingen niet echt helpen denk ik weer dat het iets medisch is. Inderdaad iets ontstoken ofzo, of toch nek/Rug problemen die uitstralen naar het hoofd.

    Neurloog wilde MR, maar naar overleg is toch besloten om eerst te praten eind juli. MRI is toch heftig aangezien ik altijd met mijn moeder ben meegewerkt en daarmee is nog niks opgelost.

    Reageer
    #6

    Wat bedoel je precies met:MRI heftig..

    Reageer
    #7

    Heftig omdat ik altijd met mijn moeder ben mee geweest. Daardoor is het nu emotioneel heftig als ik weer in zo’n ruimte ben.

    Reageer
    #8

    Aha nou begrijp ik het. Bespreek het dan maar eerst met de neuroloog. In de tussentijd zou ik wel z nu en dan even bellen met de poli neurologie om te kijken of er toch eerder een plek is. Soms vallen afspraken uit.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Spierpijn en kramp hoofd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief