Hoofdpijn en piep in oor

 • #1

  Dag allemaal,
  Ik heb last van een continue piep in m’n linker oor en continue hoofdpijn. De hoofdpijn is het meest vervelende aangezien ik dat niet kan maskeren met een AirPod.

  8 weken geleden gehoorgang ontsteking. Dit na aanvaring met hockey.

  Dit herstelde en 2 weken nergens last meer van.

  6 weken geleden pijnlijke oren. Een trip uit koude Hamburg. Van links naar rechts.

  5 weken geleden piep in oor en hoofdpijn
  Na dag 1 van de piep verkeerd op de Toblerone gebeten. Pijnlijke kaak rechts. Ik maakte mij zorgen om de pijnlijke oren omdat ik dit vroeger ook lange tijd heb gehad. Ik ging googelen en las iets over tinittus. Toen hoorde ik opeens iets in bed. Ik raakte in paniek en deed een oordruppel in mijn linker oor. De oordruppels voelde ik in mijn ogen en proefde hem ik mijn mond. Deze heb ik toen der tijd veel gebruikt. De piep werd daardoor erger. De hoofdpijn kwam pas gelijderer aan en niet meteen. Wanneer precies weet ik niet. De hoofdpijn is trekkend en stekend en bevind zich vooral bij mijn voorhoofd en rechts bij mijn slaap/boven mijn oor. Ik masseer daar ook vaak, en slaap het liefst op mijn rechter kant van mijn gezicht. Het is de hele dag aanwezig. Ook als ik wakker wordt. Mijn moeder is eind januari overleden en ik heb daar lang voor gezorgd. Ik heb het hier heel moeilijk mee.

  Graag tips van iemand.

  Reageer
  #2

  Hoi,

  Ik zou naar de huisarts gaan en naar je oren laten kijken.
  Om uit te sluiten dat de klachten daar weer vandaan komen.
  Verder zou je naar een fysiotherapeut kunnen gaan om te schouder,nek en kaakspieren te laten checken op overmatige spanning.
  Die kunnen ook voor oor en kiespijn achtige klachten zorgen.

  Reageer
  #3

  danke voor je reactie. Dat heb ik gedaan en met m’n oren is alles goed. Fysio paar keer geweest maar niet veel spanning in nek en schouders te zien… ik heb wel het idee dat warmte of kou de hoofdpijn minder maakt. Vooral aan de rechter kant van m’n gezicht is die pijn.

  Reageer
  #4

  Is er door de huisarts ook gekeken of het zenuwen in je gezicht zouden kunnen zijn?

  Reageer
Reageer op: Hoofdpijn en piep in oor
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief