Ruim 10 jaar hoofdpijn

 • #1

  Sinds mijn dertiende is het bekend dat ik migraine heb (kinder migraine toendertijd).Ondertussen ben ik 24 jaar en zal de term kinder migraine nu wel niet meer kloppen. Na veel testen en geen uitslagen is er uiteindelijk nooit iets geconcludeerd. Nu heb ik sinds een aantal maanden een bril omdat ze dachten dat door de kleine afwijking het wel over kon gaan. Het heeft inderdaad 2 maanden geholpen maar het is weer terug, erger dan ooit. Zoals bekend bij veel mensen is dit een 24/7 pijn geworden. Ik weet ondertussen niet meer wat ik moet doen. Heeft iemand een oplosing of suggestie? alvast bedankt...

  Reactie
  #2

  Je kunt een neurloog raadplegen van een gespecialiseerd academisch ziekenhuis, maar ook de hoofdpijncentra in Nederland, die hebben elke maandag interactief hoofdpijnvragenuur.
  De Vereniging van Nederlandse Hoofdpijn Centra biedt als extra gratis service de mogelijkheid om online vragen te stellen aan een in hoofdpijn gespecialiseerde neuroloog.
  Als u vaak last heeft van hoofdpijn, de hoofdpijn u belemmert in uw dagelijkse functioneren en u geen baat heeft gehad bij het gebruik van medicijnen, kunt u op elke maandagavond terecht op het on-line hoofdpijnvragenuur.

  Reactie
Reageer op: Ruim 10 jaar hoofdpijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief