Haren op de hoofd spieren

  • #1

    Ik heb een haartransplantie laten doen nu blijkt deze te zijn mislukt. We zijn al 1.5 jaar verder ik ben er helaas achter gekomen dat er tijdens het transplanteren teveel verdoving is gebruikt. En nu blijkt dat er ook flink op de hoofd spieren te zijn getransplanteerd. Er was ook een tijdje dat de haren zo hevige hard werden en begonnen te branden. Er komt namelijk vocht uit mijn hoofd als ik de haren met een pencet omhoog haalt beetje vocht dat vast is gehouden zijn de haren al 8 cm en snap er niks van. Ik heb ook een aantal keren tondgrand gehad dat er haren via mijn hoofd spieren naar mijn hals naar tong zijn gegaan en het begon ook te fikken.

    Hoe heet eigenlijk zo'n arts voor hoofd spieren?

    Reageer
    #2

    Bij een haartransplantatie worden er geen spieren getransplanteerd. Ook gaan er geen haren via je hoofdpieren en dan via je hals naar je tong.
    Je zou naar een dermatoloog moeten gaan

    Reageer
    #3

    Daar ben ik ook geweest! Die gaan alleen voor de huid was bij eentje geweest die echt helemaal niks waste of time.

    De huisarts heeft het ook gezien en die zegt het komt van de haartransplantie en kreeg veel van die groenen dingen in mijn mond.

    Er zijn haren op de hoofd spieren geplaats. Nee dat is gekomen omdat er tijdens de ingreep teveel verdoving is gebruikt en ja die haren zitten precies op mijn grote boven hoofd.

    Reageer
    #4

    Heb je de transplantatie in Nederland laten doen? Ben je terug geweest bij de arts die de transplantatie heeft gedaan?

    Reageer
    #5

    In Nederland en dit is niet gedaan door echte assistenten maar door turkse vrouwen uit turkije. Ik werd geopereerd door twee tal vrouwen zonder overleg die mannelijke hoofd arts heeft de verdoving gedaan en is weg gerend. Ik heb meerdere keren geklaagd pijn klachten en hij weigert dit te accepteren en ik heb hem gezegd je moet die haren weg halen en hij weigert dit te doen, omdat hij zelf niet bekwaam is en liet zich direct ook van de kanten kennen. Ik denk heb meerdere keren geklaagd na 10 x keer was het voor mij gebied geweest. Nee, dat klopt zegt mijn advocaat omdat het niet duidelijk is wie de handelingen hebben verricht als ze bevoegd en bekwaam zijn, maar dit blijkt nergens uit.

    Ik heb zelfs een advocaat erop gezet en wij kunnen er nog steeds achter gekomen wat het probleem is. Werl wat ik naar een ander nederlandse kliniek geweest en die hebben vertelt als ik mijn hoofd buigt zien ze inderdaad dat er flink dossen grafts op de hoofd hoofd spieren zijn geplaats en die zitten vast en vergrendeld.

    We hebben wel van de burssel arts vernomen dat er tijdens de ingreep teveel haren uit het donor zone is genomen, en dat ik met veel verkeerde haren hebt gelopen.

    Er was ook in dat kliniek een andere slachtoffer voor gevallen en bij hem hebben ze het lymvlies vat beschadigd en zeiden ze dat het ontsteking was. Maar ze konden hem niet helpt zelfs de kliniek zij het was ontsteking en dit blijkt niet waar te zijn hij is over naar NL ziekenhuizen geweest en ze konden hem niet helpen er is door een brussel arts geconstateerd dat hij lymoedeem heeft. Dit is gekomen tijdens het diep drukken van de gaatjes tijdens de operatie en dat niet alles hij had twee haartransplanties operaties 2 dagen achter elkaar. De turkse mannelijke arts vond dat hij meer grafts moest krijgen ten compensatie en kreeg er voor terug een verminkte hoofd en levens lang lymoedeem tot de dood.

    Reageer
    #6

    Er zijn 2 artsen die daar voor zouden kunnen zijn. De dermatoloog en een plastisch chirurg..

    Reageer
    #7

    dhermataloog kon niks onderbouwen was daar ook geweest. De info die ze gaven was ook fake. Die vrouw die had gehad wist helemaal niets over haartransplantie. Ze verstand er niets van met andere woorden ze had er geen verstand van.

    Reageer
Reageer op: Haren op de hoofd spieren


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief