Bult nek

 • #1

  Sinds vorig weekend heb ik plots een bult in mijn nek, in de buurt van mijn oorlel en net onder mijn kaak. De bult is hard, even groot als een boon en gevoelig/pijnlijk bij aanraking. Sinds gister jeukt hij soms, net als een genezende wond. Is dit een positief teken of zal ik naar de huisarts moeten?

  Reageer
  #2

  Na nachtrust nog lang een duffe kop

   

  Reageer
  #3

  Dat is niet meteen een reden om naar de huisarts te gaan. Maar je moet er dan wel vanaf blijven

  Reageer
  #4

  Ja ik zal er ook niet met ongewassen handen aan zitten of is druk erop zetten ook erg?? Er zit nergens een kop zoals bij een puist trouwens.

  Reageer
  #5

  Je moet er gewoon vanaf blijven!

  Reageer
  #6

  Oké John, gaat alles goed?

  Reageer
  #7

  Was een beetje kort door de bocht antwoord ??
  Wat ik eigenlijk bedoelde: Het gaat er niet om of je handen gewassen zijn of niet, je moet er gewoon zoveel mogelijk vanaf blijven. Dus niet drukken, trekken knijpen of wat dan ook. Dat veroorzaakt alleen maar irritaties

  Reageer
  #8

  Ja gebeurt soms zo met het typen hé haha. Het bultje is nogsteeds er, kwa grootte nog hetzelfde. Het lijkt wel rustiger, jeukt bv niet meer en doet ook geen zeer. Ik ga er morgen toch maar even naar laten kijken voor de zekerheid.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Bult nek
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief