Warrig, dreunen en minder blij

  • #1

    Goedemorgen,

    Sinds een aantal dagen heb ik last van een bepaalde warrigheid in mijn hoofd, het is lastig te omschrijven omdat ik zelf niet zo goed weet wat het is. Als ik me dingen voorstel of herinneringen oproep voelt het soms alsof mijn hoofd een soort kortsluiting maakt, mijn ogen verplaatsen dan even en ik voel ook een raar gevoel in mijn hoofd.

    Wanneer ik ga slapen krijg ik dreunen in mijn hoofd, vergelijkbaar met migraine, maar zonder pijn. Deze dreunen komen in golven en voelen een beetje alsof ik mijn hart heel erg duidelijk in mijn hoofd hoor kloppen, toch gaan deze dreunen niet synchroon met mijn hart. 3 dagen geleden was een dreun zo intensief dat mijn pols ineens een beweging maakte.

    Wanneer ik dan uiteindelijk in slaap val merk ik dat ik sinds deze klachten zich voordoen mijn dromen ontzettend raar en veel intensiever zijn, volgens mijn vriendin zweet ik ook ontzettend tijdens het slapen.

    Ik ben de laatste weken nogal gestressed en voel me niet zo blij als ik me hoor te voelen, ook merk ik dat na een jointje of xtc, of wanneer ik te weinig eet, dit alles erger wordt. Ik heb de dokter hierover gebeld en een afspraak is ingepland, maar ik zou toch willen weten of wellicht hier iemand deze klachten zou herkennen, en misschien een mogelijke verklaring heeft, en of diegene misschien weet of ik hier iets tegen kan doen.

     

    Hartelijk dank!

    Reageer
    #2

    Het kunnen gevolgen van stress/spanningen zijn. "ook merk ik dat na een jointje of xtc, of wanneer ik te weinig eet, dit alles erger wordt." Dat is dan niet zo vreemd. Ik zou je ook aanraden om drugs en/of alcohol achterwege te laten. Zorg ervoor dat op tijd en voldoende eet en voldoende water drinkt

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je snelle reactie! Ik heb een aanleg voor stress wegens bepaalde problemen uit het verleden. Wel wil ik even duidelijk maken dat ik natuurlijk niet elke dag een jointje opsteek, of te weinig eet of drink. Ik zal iniedergeval jouw advies opvolgen, en ook verder met de dokter bespreken hoe of wat. Nogmaals bedankt en een fijne zaterdag toegewenst!

    Reageer
Reageer op: Warrig, dreunen en minder blij


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief