Steken nek/hoofd

  • #1

    Goedemiddag, afgelopen zaterdag ben ik keihard met de bovenkant van mijn hoofd tegen een object aangelopen (liep voorovergebukt met zaklamp). Hierdoor is mijn hoofd achterover geklapt (althans wat ik kan herinneren). Sindsdien kan ik mijn nek wel bewegen maar regelmatig krijg ik behoorlijke stroomschokken aan de rechterzijde van mijn hoofd. Dit gebeurt met name bij het naar links of rechts draaien van mijn hoofd. Gisteren bij de huisarts geweest maar denkt aan een whiplash en kan er niet veel aan doen. Deze stroomschokken beperken mijn bewegingsvrijheid en zijn behoorlijk pijnlijk. Alleen bij rustige bewegingen gebeurt het niet. Ben bang dat iets in mijn nek niet goed zit en tegen een zenuw aandrukt bij het draaien. Is dit normaal en hoef ik mij geen zorgen te maken?

    Mvg

    Reageer
    #2

    Dan lijkt het me toch verstandig om met die klachten naar de huisarts te gaan

    Reageer
    #3

    Goedemorgen,

    inmiddels een aantal weken verder. Er zijn röntgenfoto's van mijn nek gemaakt maar daar waren geen breuken of iets dergelijks op te zien. Mijn fysio zegt dat mijn bovenste nekwervels zijn gedraaid en dit niet te zien is op foto’s. Ik voel aan de rechterkant van mijn nek ook een behoorlijke bult van het bot en links voel ik dat niet. Hij probeert dit nu weer in goede positie te duwen. Ik heb rondom dat bot behoorlijk pijn in combinatie met hoofdpijn /duizeligheid. Kan een fysio dit weer in rechte positie duwen en is het gevaarlijk als de bovenste nekwervels zijn gedraaid? De stroomstoten zijn gelukkig weg.

    Mvg

     

    Reageer
Reageer op: Steken nek/hoofd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief