Aantal dagen hoofdpijn gepaard met pijn kiezen en moeheid

 • #1

  Hallo, ik ben een vrouw van 25 ter informatie. Ik heb eigenlijk nooit echt hoofdpijn, tenzij ik iets te weinig heb gedronken. gaat het vanzelf weer voorbij. Maar nu heb ik een aantal dagen achter elkaar (5 dagen) last van zeurende druk pijn boven of rond om mijn ogen, tussen mijn ogen (boven neus) en in mijn kiezen. Gepaard met moeheid (vooral s avonds) als ik boven mijn ogen druk een beetje, doet het zeer. Als ik mijn hoofd schud voelt het ook pijnlijk.

  Als ik extra veel drink verlicht het een beetje heb ik het gevoel, maar niet veel. Denk uberhaubt niet dat het door te weinig vocht komt.

  Wanneer ik in bed lig , lichten uit enz. dan gaat het iets beter langzamerhand. Ik dacht dat het misschien uit mijn nek kwam, maar heb daar geen last. over het algemeen slaap ik wel ook wel okee.
  Het is begonnen met hevige neuspijn (boven in mijn neus, bij mijn amandelen) geen idee of dat er iets te maken mee heeft.   Zat aan voorhoofdsholte ontsteking te denken (maar dat is vaak heviger), maar ik ben niet ziek/verkouden geweest. Voel mij in het algemeen ook niet ziek, alleen moe/geen energie.  Ik snap dat dit meerdere oorzaken kan hebben(?) maar welke kunnen dat zijn?

  Reactie
  #2

  Zet je telefoon eens helemaal uit, kijk of dat enige verlichting biedt. Het electro-magnetisch vel kan van invloed zijn op je gestel waardoor je deze klachten kunt ervaren. Probeer het eens als je het heel erg voelt.

  Reactie
  #3

  Hallo Danny, bedankt voor je reactie. ik zit eigenlijk bijna nooit op mijn telefoon. hij ligt bij mij alleen in de buurt op een nachtkastje. Maar ik zal het alsnog proberen....

  nog enig andere tips?

  Reactie
  #4

  Kan het nog niet met zekerheid zeggen, maar misschien even langs de huisarts om het een en ander uit te sluiten.

  Heb je last van:

  Aanhoudende moeheid

  Slecht geheugen

  Moeite met dingen onthouden

  Trillingen/tintelingen voelen

  Druk in het hoofd, bij de slapen of over het algemeen

  Brom- fluit of sis geluiden horen

  Gevoel van moeite met ademen (soms?)

  Vreemde stuipjes/spiertrekkingen

  Duizelingen

  Geirriteerd zijn vanuit het lichaam(als je het hebt weet je wel wat ik bedoel)

  Constant het gevoel van adrenaline hebben/niet tot rust kunnen komen

  Reactie
Reageer op: Aantal dagen hoofdpijn gepaard met pijn kiezen en moeheid
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief