Een constante hoofdpijn, met regelmatig stekende pijn

 • #1

  Hallo,

  Sinds een week of 2 heb ik nu al een soort van hoofdpijn die met momenten vrij intens word.
  De hoofdpijn bevind zich het meeste aan de voorkant boven mijn ogen, maar met momenten ook achter mijn ogen. En soms ook een redelijke gevoeligheid voor licht.

  Regelmatig stekende pijn over het hele hoofd, en ook vrij vaak een stekende pijn in het midden van mijn hoofd. Mijn hoofd is ook redelijk gevoelig als ik de huid aanraak waar ik op die moment hoofdpijn heb, vooral rond mijn slaap. Maar die gevoeligheid gaat ook weer weg de moment de hoofdpijn daar verdwijnt.

  Beetje relevante info:
  Man, 23 - GBP laten doen een jaar geleden - Ik rook niet, weed af en toe. Ik ben nog niet naar de dokter geweest omdat dit een beetje 'licht' klinkt om voor naar de dokter te gaan. Ik heb van niets anders last dan dit op het moment. Ik voel mij wel enorm moe met momenten, en heb een paar dagen gehad waar ik veel sliep. maar dat begint nu te minderen. Dafalgan helpt soms wel, soms niet.

  Iemand enig idee? Ben wel van plan een doktersbezoekje te plannen als dit nog steeds aanhoud na het weekend. Alvast bedankt.

  Reactie
  #2

  Hoi, Nick.

   

  Ik heb hierop ook een antwoord gegeven in de 13 pagina tellende topic, laatste pagina. Ik denk dat dit ook op jouw klachten slaat. Doe wat onderzoek, er zijn er heel veel die hier last van hebben.

  Reactie
Reageer op: Een constante hoofdpijn, met regelmatig stekende pijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief