Vraagje

  • #1

    Al geruime tijd heb ik een naar gevoel in mijn hoofd. Het valt me op dat het eigenlijk meestal tijdens rust gebeurt. Maakt niet uit in welke situatie. Maar het voelt als een soort 'wegtrekken', alsof ik word opgetild en een seconde later weer 'terug kom'... Het lijkt wel een beetje wat je in een lift ervaart..Ik probeer me er niet te veel van aan te trekken maar dit gebeurt wel een keer of 50 per dag. Ik zeg trouwens wel dat het alleen in rust is maar ik bedenk me ineens dat ik  het bij grondoefeningen ook wel heb....Bij sit ups en oefeningen voor de benen. Ik ben hiermee naar de dokter geweest maar die kon behalve bloed laten prikken ook niet veel doen en hij dacht dat het wel een keer over zou gaan..Bloeddruk was ok, iets te hoog maar niet verontrustend.

    Reageer
    #2

    Hallo, is er niemand die een idee heeft wat dit zou kunnen veroorzaken? Bedankt alvast.

    Reageer
    #3

    Loop daar nu nog mee...Moet ik weer naar de dokter of wat kan dit zijn?

    Reageer
    #4

    Het zijn echt wegtrekkers; alsof ik word opgetild en een seconde later weer 'terug ben'...Akelig maar ik wil er niet bang door worden...vervelend is het wel..

    Reageer
    #5
    Reageer
    #6

    Bedankt voor de de reactie maar dat is het echt niet. Andere ideeen?

    Reageer
Reageer op: Vraagje


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief