Alleen overdag hals en oorpijn?

 • #1

  Hallo,

   

  Ik ben een man van 30 jaar en heb de laatste 2-3 weken last van een soort keelpijn en oorpijn.  Het is een soort brandend/gezwollen gevoel rechts naast mijn adamsappel, vaak gepaard met pijn en druk op mijn rechteroor. Het is begonnen na bezoek aan een festival. Mijn eerste indruk was dan ook dat ik last heb gehad van de harde muziek (in het begin was de oorpijn meer aanwezig dan de keelpijn). Maar het duurt nu wel heel lang en het pijnlijkste zit nu bij mijn hals. De dokter heeft mijn keel, oren en hals nagekeken en niks kunnen zien/voelen, geen diagnose kunnen stellen. Hij zegt dat ik het moet afwachten maar dat is voor mij erg moeilijk. Ik kan het niet los laten. Ik heb zelfs getest op allergie omdat ik dacht aan hooikoorts, maar alle testen waren negatief.

   

  Het vreemdste vind ik nog dat deze pijn alleen overdag aanwezig is. Na een uur of half 9 gaat het langzaam beter, tot het bijna helemaal weg is. Ik kan er dus wel goed mee slapen alleen overdag is het bijna niet te doen. En er is helemaal niks te vinden met Google dat hiermee overeen komt.

   

  Heeft iemand enig idee wat het zou kunnen zijn? Iemand die dezelfde ervaring heeft gehad, misschien? Ik maak me namelijk snel zorgen (heb hypochondrie - angst voor ernstige ziektes) en het gebrek aan een diagnose zorgt ervoor dat ik steeds tegen een paniekaanval aan zit. De dokter zegt dat ik het moet afwachten, maar ik heb zoveel last en ik slik er al zo lang pijnstillers voor dat me dat geen goed idee meer lijkt.

   

  Groeten,

   

  Druktemaker

  Reactie
  #2

  Oh ja belangrijk om te vermelden, de klachten zitten alleen rechts. Zowel de pijn in de hals als de oorpijn.

  Reactie
Reageer op: Alleen overdag hals en oorpijn?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief