Scooterongeluk

  • #1

    hallo,

    ik ben een meisje van 14 en zat vanochtend achterop de scooter bij een vriendin toen wij geschept zijn door een auto. Op dat moment hadden we niet hele veel pijn. Dus moest ik alleen naar het ziekenhuis voor mijn knie want die was heel snel opgezwollen en dat vertrouwde de ambulance medewerkers niet helemaal. Daarna mocht ik weer naar huis. Maar tijden het ongeval ben ik op mijn hoofd gevallen. Maar daar krijg ik nu wel echt vele last van. Een soort steken in mijn hoofd. En een soort druk in het midden van mijn nek. Elke beweging doet pijn eigenlijk. Moet ik daarmee terug naar het ziekenhuis. Of gewoon rustig aan doen en voldoende pijnstillers gebruiken?

    Reageer
    #2

    ik zou er toch meer mee teruggaan....

    Reageer
    #3

    ik blijk een zware hersenschudding te hebben die alle klachten voornamelijk geeft. Mijn nek is gelukkig niet gebroken. Ik moet een nachtje in het ziekenhuis blijven en word om het uur wakker gemaakt. Bedankt voor u reactie anders had het misschien wrl anders afgelopen!!

    Reageer
    #4

    Heel veel beterschap !!

    Reageer
    #5

    Dank u wel?

    Reageer
Reageer op: Scooterongeluk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief