Soort schok door hoofd

  • #1

    Ik heb net iets heel engs meegemaakt en hoop hier wat meer duidelijkheid te krijgen.

    Ik liep in de winkel en was kleding voor me dochter aan het uitzoeken . Ineens voelde ik een soort schok door me hoofd gaan van links naar rechts in een lijntje . Anders kan ik het niet uitleggen.  ( ook nog nooit gevoeld) . Ik dacht toen nog huh oké .  Maar een minuut later gebeurde het weer en daarna nog een keer.  Ik zei toen tegen me moeder en zusje er gaat iets niet goed en zijn naar de auto gelopen . Daar even tot rust gekomen en de huisarts gebeld of ik er wat mee moest doen . Die wist ook niet precies  en moet het nog even aankijken .

    Ik heb het nu niet meer gehad , maar voel me moe , raar in me hoofd en begin nu af en toe een druk te voelen in me oren .  Ook een heel klein beetje misselijk maar dat kan ook van de spanning komen natuurlijk .

    Is er iemand die het bekend voor komt of denkt he lijkt wel op dit of dat ?

    Vind het toch wel erg eng .

    Reageer
    #2

    Ga dan toch even naar de huisarts ....

    Reageer
    #3

    Ja maar ze zeiden kijk het maar even aan en anders kan je een afspraak maken . Dus ze zien er niet echt haaast in . Maar ik maak me nogal snel druk en wil het liefst precies weten wat het is . Maar wil ook weer niet als een hypochonder overkomen 🙁

    Reageer
    #4

    Dat moet je natuurlijk zelf weten...

    Reageer
    #5

    Ik heb deze klacht wel eens gehoord bij mensen die xtc (of andere drugs waarbij serotonine wordt verbruikt) of antidepressiva gebruiken. Verder komen dit soort klachten ook voor bij mensen die wel eens migraine (of alleen de aura zonder hoofdpijn) hebben. Verder kan t een tekort zijn aan een of andere vitamine of mineraal. Eet en drink je goed? Ernstige vermoeidheid kan ook nog. Angst en verkeerd ademen kunnen meespelen.

    Google eens op migraine of je die symptomen herkent?

    Zo zijn er vast nog wel een heleboel oorzaken te verzinnen. De kans dat t iets onschuldigs is, is veel groter dan dat je opeens een hersentumor blijkt te hebben. Maar als je zekerheid wilt dan zou ik idd even een afspraak maken bij de huisarts!

    Reageer
    #6

    Dankjewel voor je reactie !

    Xtc kan niet ik gebruik geen drugs, maar antidepressiva wel dus dat kan idd . Slik het wel al 4.5 jaar .

    Migraine heb ik idd ook naar gekeken want dat zei de huisarts ook maar ik heb geen hoofdpijn . En merk dat ik hard geluid nu niet zo fijn vind . Wel waarschijnlijk vorig jaar een aanval gehad maar verder nog nooit.

    En ik ben aan het lijnen  dus eten en drinken die ik misschien ook minder goed .

    Hersentumor Dacht ik ook niet echt aan meer aan hersenbloeding of infarct ofzo. Op dat.moment dacht  ik ecjtnij val zo dood neer of krijg een epileptische aanval ofzo.

     

    Reageer
    #7

    Ow zie net dat je schrijft zonder hoofdpijn , sorry haha . Maar ik heb ook de andere symptomen niet zoals vlekjes zien wazig zien flitsen zien enzo .

    Reageer
    #8

    Als je met lijnen bedoelt minder eten is dat nooit zo verstandig. Beter zorgen voor de juiste voeding, waardoor je energie op  peil blijft en je vet gaat verbranden, in plaats van spieren kwijtraakt. Bij een depressie speelt ook de biochemie van je lichaam een grote rol. Ook al daarom goed voor je voeding zorgen, je lichaam wat extra's geven in de vorm van stoffen als (onder andere) magnesium en vitamine B en D en omega 3.

    In de winkel kunnen er dingen gespeeld hebben als de drukte of iets anders waar je niet tegen kan. Statische vloerbedekking, metaal van de hangers

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Even een update:

    Ik heb die avond nog gebeld naar de huisartsenpost en  de dokter zelf vond het niet alarmerend genoeg  ,dat ik daar heen moest .

    Ik heb nu nog steeds last van een druk in me oren soms pijnlijk . En die druk trekt soms door naar me neus en hele hoofd . Ik merk ook dat me hoofd  niet helemaal stil blijft . Ik had wel vaker dat ik van die kleine tikjes had maar nu is het wat extremer  maar niet voor de buitenwereld te zien denk ik .

    Ik vind het allemaal maar raar . Misschien toch naar de huisarts bellen maandag .

    Ik denk niet dat de drukte in de winkel ermee te maken had, want het was heel rustig . En de kkesinghangers enzo denk ik ook niet want ik heb het nog nooit gehad , maar vaak genoeg geshopt .

    Reageer
    #10

    Maandag dan toch maar even naar de eigen huisarts

    Reageer
    #11

    Ik heb via internet een afspraak gemaakt.  Donderdag middag.  Ben benieuwd.  Ik hoop dat het een oorontsteking is ofzo

    Reageer
    #12

    ik heb ook last ervan maar weet niet wat het is

    Reageer
    #13

    @Roos
    Dan zou je ook even een afspraak met je huisarts kunnen maken,misschien kan die er meer over zeggen of je doorverwijzen

    Reageer
    #14

    Persoonlijk heb ik er ook last van. Terwijl ik nog maar 16 ben. Het zou te maken kunnen hebben met medicatie die ik neem maar daar ben ik kort geleden mee begonnen en ik heb het idee dat ik het al mijn hele leven heb. Niet elk moment van de dag maar af en toe als ik me ziek voel heb ik er last van. Ik heb altijd gedacht dat het een bijwerking was van ziek zijn. Daarnaast ben ik naar de huisarts geweest voor mijn ademhaling. Die is ook niet goed dus ik denk dat het daarmee te maken heeft.

    Reageer
    #15

    Ik heb er ook sinds laatste 2 weken 3 keer last van gehad. Ik vind het vrij eng maar geen idee wat het is.

    Reageer
Reageer op: Soort schok door hoofd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief