Blauwe plek of niet?

  • #1

    Hallo, Ik ben een paar dagen geleden in een situatie beland waardoor ik uiteindelijk sex heb gehad maar niet geheel vrijwillig. Deze persoon greep me ook voortdurend bij mijn keel met 1 hand. Toen het klaar was zag ik enorme plekken in mijn nek. Hij schrok er volgens mij ook van maar beweerde dat het zuigzoenen waren. Ik kan me niet herinneren dat hij mij zo in mijn nek gezoend heeft. Weet iemand of deze plekken meer neigen naar zuigzoenen of dat het wel degelijk ook van het knijpen in mijn keel komen. Ik wil graag een foto toevoegen maar ben nog aan het uitzoeken hoe dat moet.

    Reageer
    #2

    hieronder een foto

    Bijlagen:
    Reageer
    #3

    Dit lijkt toch meer op een ernstige mishandeling. Dat zijn geen zuigvlekken

    Je geeft zelf aan dat het niet vrijwillig was.  Je zou hier aangifte van moeten doen. Dit valt onder de categorie aanranding/verkrachting met grof geweld.

    Reageer
    #4

    Hey Tandor, bedankt voor je reactie. Ik ben het aan het overwegen. Kijk, het is niet zo dat we onze kleding nog aanhadden. Alleen toen bleek dat we beiden geen condoom bij hadden en ik wilde het alleen veilig doen. Het zoenen ging toen nog wel even verder en op een gegeven moment had hij me zo vast dat het ineens toch gebeurde. Ik weet dat ik diidelijker had kunnen zijn. Of dat ik direct van hem weg had kunnen lopen toen ik wist dat er geen condoom was. En daarom ben ik nu bang dat ik deze plekken misschien verkeerd beoordeel en het straks toch zuigzoenen zijn..

    Reageer
    #5

    Ik blijf er toch bij dat je aangifte zou moeten doen. Ga in ieder geval naar de huisarts en bespreek het met hem/haar. Hij heeft tegen je zin en eigenlijk onder dwang seks met je gehad.

    Reageer
Reageer op: Blauwe plek of niet?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief