Gevoel van uitglijden

  • #1

    Iets dat me sinds een anderhalf jaar regelmatig overkomt en waarvoor ik geen zinnige verklaring heb.

    Het voelt regelmatig alsof ik uitglijdt. De eerste paar keren dacht ik dat een gladde of natte vloer dat uitglijden veroorzaakte. Het overkomt me echter eveneneens op bijvoorbeeld vloerbedekking of ruwe betonnen vloeren.

    Het is niet dat ik val of struikel, maar exact zo alsof mijn voet (soms de linker, maar meestal de rechter) een schuiver maakt...terwijl dat in werkelijkheid zo niet is.

    Iemand enig idee?

    Reageer
    #2

    Hoe oud ben je?
    Heb je nog andere klachten?

    Reageer
    #3

    49 jaar. Bekend met ernstige slaapapneu die men sind januari 2011 met succes behandeld (drukmasker). Wel heb ik er van 2009 tot en met 2011 een vijftal tia's aan overgehouden. Slik bloedverdunners, bloeddrukverlagers.

    Verder wat "kleine" dingen als atrotische linker knie en versleten rechter heupgewricht.

    Reageer
    #4

    Maak een afspraak met de neuroloog en bespreek de klachten. Vraag of er een CT scan gemaakt kan worden.

    Reageer
    #5

    Dit is toch geen vraag voor een forum, vooral als je ziet wat je al hebt gehad.

    Reageer
    #6

    Dank Tandor.

    Voor wat betreft de andere anoniem; Alsof en slaapapneu en daaraan gerelateerde tia's alle daarop volgende voorkomens kunnen verklaren.
    Niet dus.

    Reageer
    #7

    Ik heb dat ook sinds kort. Steeds mijn linkervoet. Geen obstakel te zien.

    Reageer
    #8

    Ga dan met de klachten naar de huisarts

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    ik heb het ook al een tijdje bij linker voet, maakt niet uit wat voor schoen ik aan heb, geen speciale voorgeschiedenis qua klachten, alleen mijn galblaas en blindedarm is er uit

    Reageer
    #10

    Sinds 2 maanden ook linkervoet...alsof ik uitglijd...nu bloed laten prikken...

    Reageer
    #11

    Heeft er iemand al een antwoord kunnen krijgen op het probleem van het 'uitglijden'??

    Reageer
    #12

    Heb dezelfde klacht: alsof ik over iets uitglijd.Altijd linkervoet. Ga voor tweede keer met deze klacht naar huisarts a.s. Dinsdag. Jullie horen van me.

    Reageer
    #13

    Ook diverse malen per jaar het gevoel alsof je met je linkerbeen uitglijdt ongeacht de ondergrond waar je op loopt en tevens het gevoel alsof je op een kussentjes loopt met je linkerbeen.

    Reageer
    #14

    Ik ken het op zich niet. Zou kunnen zijn iets met je zenuwstelsel. Dan kunnen tekorten aan bepaalde stoffen spelen, die je neurotransmitters reguleren. Denk aan bijv vitamine B12.  Of misschien iets met de stand van je rug. Zelf bij iemand op alternatief gebied voor andere klachten, die uittest wat mijn lichaam nodig heeft.

    Reageer
    #15

    Ik heb sinds 1 jaar hetzelfde, ik glijd dan steeds met mijn linkervoet weg. De ondergrond is het niet omdat mijn rechtervoet het niet heeft en het ook gebeurt op een vloerkleed.

    Het duurt niet lang en gaat vanzelf weer over. Geen idee wat het is, misschien moet ik wel een bezoekje brengen aan mijn huisarts.

     

    Reageer
Reageer op: Gevoel van uitglijden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief