licht gevoel in mijn hoofd, zwart voor ogen en verlies evenwicht

  • #1

    ik ben farah 25 jaar.

    Sinds kort ongeveer 5 dagen heb ik erge last van licht gevoel in mijn hoofd en verlies heel vaak mijn evenwicht en soms tijdens lopen zie ik alles zwart en duurt 10 sec tot dat ik weer kan zien. verder mijn eetlust is wel ok.

    ik heb de dokter hierover gesproken hij verwees mij door naar het ziekenhuis om bloed te gaan prikken. resultaat gaf dat er niks aan de hand is.

    maar dat ik mijn evenwicht steeds verlies is wel vreemd. ik werk in een winkel en ik moest voor een klant een boek kijken en ik keek naar de boeken wand en ineens voelde ik twee handen in mijn rug en de klant had me vast en zij voel je je wel goed? je was aan het omvallen. en dat had ik dus niet door. evenwicht verliezen zonder dat ik het merk

    wat gebeurt er met mij?

    Reageer
    #2

    Dat is moeilijk te zeggen. Ik zou wel terug gaan naar de huisarts. Laat je bloeddruk eens controleren. Vraag de huisarts om je evenwicht te controleren.

    Reageer
    #3

    Beste heb je ondertussen nog altijd die klachten , mijn man heeft dit ook

    Gr anke

    Reageer
Reageer op: licht gevoel in mijn hoofd, zwart voor ogen en verlies evenwicht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief