zenuw beknelling?

  • #1

    weet iemand of je geopereerd kan worden als je een vertraagde geleiding heb in de n.ulnaris in de pols,volgensmijn neuroloog wist hij niet wat te doen omdat meestal in de elleboog zit ik moet nu proberen met een brace om het rust te geven,maar helpt niet naar mijn idee loop nog steeds met dat rot gevoel in me pols,kunnen ze er iest anders meedoen?

    Reageer
    #2

    Als de neuroloog afwachtend beleid adviseert bij een ulnaris laesie dan zou ik dat opvolgen omdat zenuwen zich goed kunnen herstellen als de beknelling opgeheven wordt.

    Waardoor is bij jou deze laesie ontstaan? heb je veel zitten studeren met je ellebogen op tafel, of lees je veel in bed terwijl je op je ellebogen steunt?

    Het is inderdaad mogelijk te opereren maar ik ben het met de neuroloog eens dat eerst deze optie geprobeerd moet worden.

    Reageer
    #4

    ik heb geen idee hoe het is ontstaan begon met tintelingen in me ringvinger en pink,daarna deed me onderarm pijn.heb een emg gehad daar is het resultaat uitgekomen van die vertraagde geleiding. ik ben cassiere van beroep en pak alles met die hand,huisarts dacht daardoor kwam dus.maar zeggen dat ik met die brace kan werken nou dat gaat dus niet en probeer vaak mogelijk om te doen maar vaak moet hij toch af met huishouden.maar ik had zoiets van moeten ze niet verder onderzoeken zoals een foto, of mri misschien want lees veel erover, en dan zie je bv dat het door een ciste kan komen of iets anders nekhernia bv,moet dat niet eerst worden uitgesloten dat soort zaken?en hoe lang ik die brace moet proberen weet ik ook niet als niet werkte moest terug naar huisarts en die moet me dan weer naar nuroloog sturen,dus weer weken wachten dan, maaar goed het kan als de brace niet werkt dus wel operatief verholpen worden?dat vroeg ik me dus af.

    Reageer
    #5

    o,ja heb ook gevraagd aan neuroloog of me hoofdpijn daar vanaf kan komen maar blijkbaar niet,heb namelijk vaak last van hoodpijn en links in nek/schouder,daarom ook mijn vraag of ze niet moeten uitsluiten nekhernia? als dit zo blijft ga ik wel langs huisarts om te vragen,maar als ze zulke dingen gelijk uitsluiten hoeft al dat heen en weer gegaan niet want wachttijd bij neuroloog is toch wel op ze minst 2 weken.heb ook als ik me pols draai of beweeg dat het kraakt is dat normaal bij n,ulnaris of kan het aan bindweefsel liggen ofzo?hooop vragen maar wil er graag vanaf misschien iemand zelfde heeft gehad.

    Reageer
    #6

    Is de exacte locatie van de beperkte zenuwbegeleiding dan vastgesteld. Alleen als dat gedaan is kan er op die exacte locatie geopereerd worden.
    Kun je misschien zelf nagaan welke repetitieve handeling de oorzaak kan zijn van jouw ulnaris laesie? Kassawerk staat bekend om zijn 'RSI' klachten, en je mag toch verwachten dat een arbo-arts je zou kunnen helpen. Werk je bij Albert Heijn, of de C1000? Vraag ernaar bij jouw baas. Die weten vast meer!

    Reageer
    #7

    ik werk bij albert heijn en het zit volgens nuroloog in pols normaal in elleboog zei hij,maar is me pols daar voel ik ook dat gevoel aan kant van pink en ringvinger,volgens mij noemen ze dat over/in guyon tunnnel.

    Reageer
Reageer op: zenuw beknelling?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief