MRI scan – wat is dit?

  • #1

    Het lijkt me iets dat daar niet hoort te zijn?

    [url=http://img87.imageshack.us/i/capeauchristophe1804198.jpg/][img]http://img87.imageshack.us/img87/5028/capeauchristophe1804198.jpg[/img][/url]

    Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]

    Reageer
    #2

    Volgens mij hoort dat er wel te zitten, het is volgens mij namelijk een bloedvat.

    Reageer
    #3

    [b]Anoniem schrijft:[/b]
    [quote]Volgens mij hoort dat er wel te zitten, het is volgens mij namelijk een bloedvat.[/quote]

    Ja dat dacht ik ook, maar kan het zijn dat die misschien wat abnormaal groot/gezwollen is?

    Ik heb namelijk kort na een aangezicht trauma te hebben opgelopen (waarbij ik bewusteloos was geslagen) een hoop bizarre problemen, maar wegens omstandigheden ben ik pas dagen later dat kunnen vertellen tegen de huisarts.

    Maar die beweert dat dat niet kan etc...

    Ik voel duidelijk mijn hartslag in mijn hoofd
    De druk in mijn hersenen lijkt hoger (wat hoofdpijn geeft)
    Heb vanalle problemen met mijn ogen (vlekjes, dubbelzien, slechter zien, felle objecten lijken te stralen, etc...)
    Heb af toe een duizeling (vooral bij het rechtstaan)
    Heb moeite met mijn ogen 'open te trekken'
    Heb zelfs rare klachten ivm 'bewegen' van mijn armen en benen. Ik heb er nog wel de controle over, maar er lijkt 2x zoveel inspanning voor nodig?! erg bizar... zo wandel ik bv een beetje raar.

    en nog van die klachten.

    Eerste waar ik naartoe ben gegaan was de oogarts, omdat ik een zeer visueel persoon ben en de oogklachten zijn erg irritant/lastig.

    Maar die beweerde dat ik voordien ook al slechte ogen had en schreef gewoon een bril voor?! Dit zwaar tot mijn ongenoegen omdat ik zeker weet dat het plots verergert is (van de ene dag op de andere, ben zo wakker geworden zonder enige herinnering van de feiten) sinds dat aangezicht trauma.

    Neuroloog doet ook niet veel.
    Wat simpele tests gedaan, verder niets gebeurt...
    scan gedaan (die MRI dus) en hij beweert dat daar niks op te zien is.

    Huisarts neemt me daarom niet serieus en word naar een psychiater doorverwezen en krijg daar een hoop ROMMEL voorgeschreven.

    Nu ik moet wel zeggen, dat wegens mijn klachten ik moeilijkheden heb met 'communiceren naar de buitenwereld' (kan het niet beter uitleggen/verwoorden) en dat ik nogal van de kaart ben en dus waarschijnlijk ook een 'lastige patient' ben die het niet goed kan uitleggen en vanalles door elkaar haalt en verkeerd verteld. Maargoed, hoort een dokter dat niet te herkennen en er mee om kunnen gaan en vooral dat als teken zien dat er daadwerkelijk iets niet juis is?!

    Nu, na zelf wat onderzoek te hebben gedaan lijkt de mogelijkheid wel zeer reël dat ik een kleine CVA (beroerte) heb gehad. Mogelijk door een of andere ader/bloedvat dat gekneld zit? Het voelt echt zo aan ook, kwam enorm vertrouwd over toen ik het las, maar natuurlijk niet zo ernstig dat ik verlamd ben, maar toch wel genoeg om er duidelijk last van te ondervinden.

    Heb wel schrik dat ik er mogelijk ernstige schade mee ga oplopen, want ik voel duidelijk dat mijn hersenen niet genoeg voeding (bloed) krijgen en heb schrik dat ik daar nog mogelijk hersenschade of nog eens een CVA mee ga krijgen...

    Reageer
Reageer op: MRI scan – wat is dit?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief