MRI scan

 • #1

  Goeiedag forum leden,

  Ik heb behoorlijke duizeligheid af en toe. En mee hoofd staat behoorlijk op spanning heb ik het gevoel. En ik lijdt erg onder hypochondrie (ziektevrees)nu zag ik dat epeleptiche aanval kan krijgen. En je kan dat eventueel zien op een scan kijken voor hersen afwijking. Is het nodig om een mri te laten maken ? Om dingen uit te sluiten denk niet dat ik verwijzing krijg. Wou graag jullie mening horen of het is totale onzin omdat ik veel spanning heb door ziekte vrees en angst , dat dit alle oorzaak is

  Groetjes

  Reageer
  #2

  Hallo! Ik heb ook veel last van een licht gevoel in mijn hoofd. Toen het begon, was er steeds een duizeling toen ik wou slapen, waardoor ik steeds opnieuw wakker schrok. Ik ontwikkelde ook een angst voor angst, en angst om iets ernstig te hebben. MS kwam vaak in mijn gedachten op. Ik wist niet wat mij overkwam.

  Ben een aantal keren naar de huisarts gegaan hiermee. En zij heeft uiteindelijk een doorverwijzing meegegeven voor een mri scan. Niet omdat ze iets ernstigs vermoedde maar om mij gerust te stellen eigenlijk.

  Ik ken iemand die epilepsie heeft gehad en nu komt dat terug. Zij is een tijd geleden ook onder de scanner gegaan. Dus volgens mij kunnen ze dat wel zien.

  Wat je ook doet, ga aub niet googelen. Daardoor heb ik het allemaal veel erger gemaakt...

  Reageer
  #3

  Je krijgt niet zomaar een epileptische aanval.

  Reageer
Reageer op: MRI scan
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief