Drukkende hoofdpijn

 • #1

  Hier mijn verhaal.

  Begin april ben ik geconstateerd met borstkanker. Niet aggresief en stadium 1. Geen uitzaaiingen in de klieren en snijranden schoon. Ik heb geen chemo gehad. Alleen operatie en bestralingen.

  Nu heb ik sinds 2 weken hoofdpijn. Een rare hoofdpijn. Ik heb het gevoel dat er een ballonnetje wordt opgeblazen en dan weer wordt leeggelopen. Dit zit voornamelijk rechts maar voel het ook soms links. Als ik gaat liggen op de bank dan trekt het weg of het wordt minder. Met autorijden wordt het erger. Met tegendruk voel ik het ook niet.

  Ik ben best een hepochonder en ga gelijk van het ergste uit. Dit ook omdat ik al kanker in mijn lijf het gehad.

  Ook ben ik bij de opticien geweest en daar zagen ze een lichte afwijking met de glazen die ik nu heb.

  Zou het stress kunnen zijn of toch iets anders?

  Reageer
  #2

  Het kunnen heel goed stress/angst klachten zijn

  Reageer
  #3

  Kan mogelijk Electrohypersensitiviteit zijn, na een trauma aan lichaam of geestelijk, stress of door zwakte een overgevoeligheid ontwikkeld hebben.

  Klachten worden vaak erger in een omgeving met sterke draadloze velden. Auto zoals je aangeeft heeft bluetooth altijd aan(ook al is de radio uit), is de auto van metaal dan straalt de smartphone ook sterker om verbinding te krijgen. Probeer je Smartphone eens op vliegtuigstand(of uit) te zetten in de auto, en kijk of het dan minder heftig voor je is.

  Mocht je dus EHS zijn dan moet je aanpassingen maken, zo veel mogelijk bedraad internet in huis. Ook sommige Smartphones kun je met een tussenstuk met een internetkabel verbinden, en kun je het internet zelfs op als je hem op vliegtuigstand hebtstaan.

  Afscherming zal ook met de tijd nodig gaan worden aangezien de meeste mensen ook buren hebben. Maar eerst testen!! Klachten op zijn heftigst = doe alles in een keer uit. Alles. Voel je de klachten wegebben dan is er grote kans dat deze van invloed op jou zijn.

  Ik zal deze topic even bookmarken voor als je later nog vragen hebt, heb zelf geen smartphone en geen app.

  Reageer
Reageer op: Drukkende hoofdpijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief