Hoofdpijn aan linkerhelft met zichtsvermindering

  • #1

    Goedenavond,

    Ik ben Anto en achttien winters oud.

    Ongeveer drie jaren lang heb ik veel aspartaam gebruikt. Twee à drie liter Cola Light per dag was dan ook niet ongebruikelijk. Ik ben hier zeven maanden geleden mee gestopt, daar ik verscheidene documentaires en webstekken heb bekeken inzake aspartaam, leek het mij verstandig om te stoppen met het gebruik van aspartaam.

    Vanaf pakweg vier dagen, voel ik een verhoogde pijnlijke druk in mijn linkerhersenhelft. Als ik buk of mezelf inspan, wordt de pijn erger. Vanaf vanochtend begon mijn linkeroog een vlek in mijn zicht te scheppen, alsof ik op een afstandje te lang in een lamp heb gekeken. Op het moment van schrijven doet de hele zijkant van mijn gezicht pijn. Wat kan dit zijn?

    Misschien dat ik niet zo overkom, maar ik ben best wel angstig. Vandaar dat ik naar deze redebord ben toegekomen. Ik heb aanstaande vrijdag een afspraak met de dokter.

    Adviezen, suggesties en geruststellingen zijn meer dan welkom!

    Reageer
    #2

    Migraine? Hypochondrie? Stress?

    Heb je al nieuws van de huisarts? Wat was de diagnose?

    Reageer
Reageer op: Hoofdpijn aan linkerhelft met zichtsvermindering


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief