Deinend gevoel, zweverig in hoofd en benen

 • #1

  Ik heb al maanden last van een deinend gevoel, het zit vooral in mijn benen en hoofd, het lijkt of ik voorover getrokken word, op watten loop, en bij zitten of ik van de stoel zweef. ( ik moet me aan de tafel vasthouden!)Daarbij vaak extreme druk op de slapen en ogen. Tijdens mijn onrustige slaap vaak raar deinende sensatie in borststreek, waarbij ik wakker word en een soort schreeuw maak, het lijkt een soortsamentrekking ,ben dan ook benauwd.

  Door dit verstoorde gevoel gaat het lopen vaak moeilijk, wachten bij de supermarktkassa is een ramp.

  Ik lijd hier psychisch enorm onder.

  Heb onderzoek op duizeligheidspoli gehad, kwam niks uit, neuroloog wil niet verder kijken omdat ze niet weten hoe... een paar jaar geleden ook zo'n periode meegemaakt en er is al veel onderzocht. Het schijnt uniek te zijn wat ik heb toch laat het me niet los  want mijn leven is waardeloos zo. Wie herkent dit en geeft advies waar ik verder mee kan?😔

   

   

  Reageer
  #2

  Ik heb dit gevoel ook eens in de zoveel tijd. Er zitten dus telkens wel tussenpozen zonder deze klachten bij. Zelf denk ik dat het stress/chv gerelateerd is.

  Reageer
  #3

  Ik zou natuurlijk niet weten wat de oorzaak is maar denk aan factoren als voedingspatroon, tekorten aan voedingsstoffen, electrosmog, scheefstand van de atlas. Gewoon bloedonderzoek zegt niet zo heel veel over tekorten. Denk ook aan het belang van aarden, zoals slapen op houten bed en matras zonder metalen erin. Vloerverwarmingselementen verhinderen ook het gezonde aarden.

  Om het goed uit te zoeken, zou je raad kunnen vragen aan een kinesioloog, die kan testen waar het euvel hem er in zit.

  Reageer
Reageer op: Deinend gevoel, zweverig in hoofd en benen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief