Super bang!

 • #1

  K heb al een lange tijd ergens last van wat ik moeilijk uit kan leggen maar ik ga het zo goed en duidelijk mogelijk proberen uit te leggen.
  Ik heb soms dat ik ineens super veel hoofdpijn heb en geen draaierig beeld maar een draaierig gevoel en een raar gevoel in me hoofd wat ik met een raar gevoel in me hoofd bedoel is alsof ik een soort tinteling (warm/koud) alsof je schrikt zo tinteling door me hoofd heen en een druk in me hoofd en licht in me hoofd en ook alsof ik van de kleinste dingen al raar denk (ik had vanavond bijvoorbeeld dikke sokke aan en toen kreeg ik zo schok in me hoofd dat ik dacht wow me voeten voelen raar) ook heb ik het gevoelme hoofd aan beide kanten in mekaar gedrukt wordt en een suizend gehoord ineens alsof er ook heel veel druk op me hoofd staat. Vaak heb ik ook een raar geluid achterin mijn hoofd een soort geluid alsof je steentjes tegen elkaar knispert dat duurt meestal 2-5 seconde. Soms heb ik ook van die schokken in me arm (1/2x schokken) nou ben ik super super bang dat ik een lichte vorm van epilepsie heb....

  Reageer
  #2

  Met epilepsie heeft dat helemaal niets te maken.
  Ben je vaker bang voor enge ziekten? Heb je veel stress of spanningen?

  Reageer
  #3

  Ja ik ben eigenlijk altijd super vaak bang hevige steken in me organen doen mij al denken aan kanker.. stress heb ik soms wel maar ik heb dat ook als ik geen stress heb.
  Maar u weet zeker dat het totaal niet met epilepsie te maken heeft of andere aanvallen?
  Ik heb wel ook dat ik vaak laat slaap maar dan wel uiteindelijk 8 uur of langer slaap en amiddags ook (ik draai de nacht een beetje om met de dag) ik weet niet of dat daarmee te maken kan hebben?

  Reageer
  #5

  Er staat dat er sprake is van angststoornis van die andere krijg ik de uitslag via de mail.
  Maar hoe komt het dat ik die rare gevoelens in mijn hoofd heb ook wanneer ik zelf vrolijk ben en niet door heb dat ik bijvoorbeeld angstig ben?
  Want ik wordt juist angstig van die gevoelens in me hoofd

  Reageer
  #6

  Maar de angststoornis is er wel. En die veroorzaakt ook klachten waardoor de angst dan weer wordt aangewakkerd. Daardoor ga je dan hyperventileren

  Reageer
  #7

  Maar het kan dus ook geen gelegenheidsaanval zijn geweest? En overduidelijk geen epileptische aanvallen... want er staat ook dat slaap te kort dat kan uitlokken en ik slaap best laat altijd en dan word ik wel laat wakker ook uiteindelijk heb ik dan de 8/9 uur wel gehaald met slapen alleen het is niet gezond voor m'n hersenen lijkt me.
  En wat kan ik aan die angststoornis doen? Want ik heb vaak geen eens angst wanneer ik dat rare gevoel krijg?

  Reageer
  #8

  Dat is zeer onwaarschijnlijk met de klachten die je beschreef.
  Je zou naar een psycholoog kunnen gaan

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Oke gelukkig!
  Heel erg bedankt voor uw reacties!

  Reageer
  #10

  ik herken het helemaal ben een paar keer bij de dokter geweest en die kon me gelukkig gerust stellen dat het geen hersentumor was het kwam allemaal door stress,angst,hyperventelate dus geen zorgen
  groet

  Reageer
  #11

  Oke gelukkig daar ben ik blij om om te horen!
  Alleen wat ik mij dan afvraag is wanneer ik duidelijk stress heb en bang ben enzovoort heb ik die 'gevoelens' soms niet en als ik me goed voel geen angst enzovoort heb ik het wel hoe kan dat dan?
  Ik heb het soms ook als ik heel laat slaap kan dat daar niet mee te maken hebben? Want ik heb het ook vaak niet als ik laat slaap.
  En omdat ik zag op internet dat slaap tekort epilepsie kan uitlokken maakte mij dat toch bang aan het begin.

  Reageer
  #12

  Te weinig slapen kan daar ook invloed op hebben. Maar met epilepsie heeft het echt helemaal niets te maken

  Reageer
  #13

  Oke gelukkig dat stelt me echt gerust!
  Heel erg bedankt!

  Reageer
Reageer op: Super bang!
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief