Hersenfout

 • #1

  Ik ben 15 en heb last van afwezigheid alsof er een vissenkom over me hoofd zit, vlekken in me ogen(soms zwart, soms wit), lichtflitsen in me ogen als ik wil slapen, wakker schrikken omdat ik vergat te ademen(voor me gevoel), constant wakker schrikken doordat ik denk dat ik val, verkeerde zinnen typen terwijl ik dacht dat ik het juiste typte, vaak woorden kwijt, woorden omdraaien(als ik zon wil zeggen, zeg ik maan). Chaotisch en vergeetachtig zijn. Schrikken van een paal omdat ik dacht dat het een mens was. Slecht bekomen van de schrik. Pijnlijke oogkast, hoofdpijn, spierspasmes, moeite met praten, dromerigheid etc.

  Reactie
  #2

  Heb je misschien veel stress of spanningen? gebruik je drugs?

  Reactie
  #3

  Heb weleens drugs gehad, maar niet iets wat ik vaker doe. Stress weet ik niet

  Reactie
  #4

  Ga dan maar eens met de klachten naar de huisarts

  Reactie
  #5

  Naar je huisarts gaan is niet onverstandig. Ook bloed laten prikken. Daarnaast zou een complementair genezer verder met je kunnen kijken, zoals naar je voedingspatroon, darmflora, tekorten aan voedingsstoffen. Bij de dokter wordt namelijk maar op een paar stofjes getest en bloedwaarden zeggen niet altijd alles. En denk ook aan de invloed van electromagnetische velden op je gezondheid, zoals van wifi, smartphone en electrische wekker.

  Reactie
  #6

  Ik durf er niet mee naar de huisarts te gaan. Ik ben bang dat ze me zulleĀ  chippen.

  Reactie
  #7

  Chippen?

  Reactie
  #8

  Ik slik wel vitamines o.a vita D en magnesiumum. Het word meestal erger richting de avond. Ik voel me aangestaard als ik in bed lig. Ik kan pas in bed liggen als ik het hele huis onderzocht heb dat ik zeker weet dat niemand zich verstopt heeft. Als ik het licht uit zet zie ik alle vormen als mensen. Ik wil niet naar bed.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9
  1. Ja de huisarts. Ik denk dat die me gaat chippen. Dat ze me zullen volgen en dat me vader weet waar ik zit, maar dat wil ik niet. Ik wil gewoon rust.

  Die klachten maken me wel moe, omdat zelfs al kom ik in slaap dan word ik toch weer wakker snachts. Ik heb ook aanvallen gehad met misselijkheid, benauwdheid, trillen en dan val ik weg. Ik ben ook flauwgevallen snachts toen ik op en neer liep om water te halen. Misschien omdat ik moe ben.

  Reactie
  #10

  In Nederland worden geen mensen gechipt. wat een onzin

  Reactie
  #11

  šŸ„µ

  Reactie
  #12

  Is het normaal om 1 week alleen maar wakker te liggen?

  Reactie
  #13

  Nee, normaal is het niet. Ga dus naar de huisarts

  Reactie
Reageer op: Hersenfout
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief