Tinteling in hoofd en drukkende hoofdpijn

  • #1

    Ik ben 21 en heb al ongeveer 2 jaar rare neurologische klachten. Maar sinds kort is er wel een rare klacht bij gekomen het begon met hoofdpijn toen druk in me hoofd en zo nu dan tintelt me hoofd ook vooral is alles aan de linkerkant het kan van enkeleminuten tot dagen duren dan is het weer een dag weg en dan weer terug het is een gevoel alsof me hoofd slaapt de linkerkant van lichaam voelt al langere tijd dof en tintelt af en toe ook op plaatsen ben al paar keer naar huisarts geweest die zegt hyperventilatie of spanningen nu maakt ik me toch zorgen want op internet staat hersentumor ?

    Reageer
    #2

    Het zijn toch typische klachten van angst/stress en hyperventilatie

    Reageer
    #3

    Zou advies vragen aan complementair genezer. Je voedingspatroon kan van invloed zijn maar bijv ook tekorten aan voedingsstoffen. Overigens zegt gewoon bloedonderzoek via huisarts niet zo heel veel over tekorten en er wordt maar op een paar stofjes getest. Denk ook aan de invloed van electromagnetische velden, zoals van wifi, smartphone en electrische wekker.

    Reageer
Reageer op: Tinteling in hoofd en drukkende hoofdpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief