Neurologisch?

 • #1

  Ik ben een jongen van 17 en ik kreeg een klap in me gezicht toen me pa me vandaag gestoord noemde en het was niet bedoeld als grap. Me vader geeft mij de schuld van veel dingen waar ik naar mijn idee niets aan kon doen. Ik werd door een buurman overtuigd me lichaam te verkopen. Daar wist ik natuurlijk niks van. Ik wilde alleen genoeg geld voor een xbox.

  Maar goed dat heeft voor mij wel wat narigheden meegebracht. Ik heb daardoor veel nachtmeries, angsten en hallucinaties. Sindsdien ben ik niet meer rustig, maar ik kan nog wel functioneren. Ik zie mezelf niet als gestoord.

  Toen pleegde me broertje zelfmoord. Mijn vader geeft mij de schuld. Ik trok teveel de aandacht naar mij toe. Nu weet ik niet per se wat hij daarmee bedoelt want dat deed ik juist niet. Ik vertelde helemaal niet eens aan me vader wat er met me was.

  Nu is inmiddels het contact verbroken tussen mij en me pa. Nu heb ik de afgelopen jaar sinds me pa weg is last van aanvallen dat ik krampachtig word. Nu weet ik niet wat dit is.  Ik zit zelf te denken aan iets neurologisch of misschien hersenbeschadiging. Ik heb angsten om naar de dokter te gaan. Wat zou het kunnen zijn?

  Reactie
  #2

  Ik denk dat het toch alles met stress en spanningen te maken heeft. Het zou toch verstandig zijn om naar je huisarts te gaan.

  Reactie
Reageer op: Neurologisch?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief