Verwardheid vergeetachtigheid hoofdpijn na sport

 • #1

  Ben een man van 27 jaar Ik kreeg 1 jaar geleden last van extreme verwardheid vergeetachtigheid en hoofdpijn na het fitnissen. Toen ben ik naar de neuroloog gegaan die heeft toen een stuk of 10 micro hersenbloedingen kunnen vinden. En werd er met toeval ook een 2 slippige hartklep gevonden  waardoor mijn rechter kamer harder moest werken omdat er bloed terug de kamer in stroomd en een opgeblazen grote lichaamsslachader gevonden. De neuroloogs verklaring van de bloedingen was dat het kwam door het gebruik van cocaïne in het verleden  terwijl ik daar nooit Neurologiche klachten aan heb gemerkt. (1 half jaar volledig clean voor dat ik de klachten na het sporten kreeg)

  Nu na 1 jaar niet gesport te hebben en grotendeels cognitief hersteld te zijn heb ik weer een fitness ablement voor 1 jaar aangeschaft. Ik doe alles nu op 1/3 intensiteit als voorheen uit cardiologich arvies. Na 2x trainen was de verwardheid hoofdpijn vergeetachtigheid weer terug. Wat ook heel opvallend is dat ik mijn linker slaap voel kloppen onder het sporten en rechts nooit.  Weet iemand wat het kan zijn?

  Extra informatie: de eerste 2 dagen na het sporten zijn de verwardheid vergeetachtigheids klachten extreem dan trekt het langzaam weg.

  Verder heb ik last van  neckpijn tot aan de schouder sleutelbeen aangezichtspijn en hoofdpijn van de slaap tot linker midden zijde van mijn hoofd  9+ jaar

  Reactie
  #2

  Ik vrees dat je de verklaring hiervoor hebt gekregen van de neuroloog, ook al heb je eerder de klachten niet opgemerkt

  Reactie
  #3

  Ik snap niet wat je bedoelt. De neuroloog kon geen link bedenken tussen sporten en verwardheid vergeetachtigheid hoofdpijn.

  Reactie
  #4

  het cokegebruik doelde ik op

  Reactie
  #5

  Hey,

  Geef je niet zelf ook een verklaring in dat andere topic?

  Dat je zenuwpijn in je gezicht hebt na een neus operatie? Van zenuwpijn kun je ook aardig van je padje gaan.......misschien prikkel je bij inspanning die zenuwen waardoor je klachten verergeren. En zakken ze na rust weer af.

  Groetjes Suzan

  Reactie
Reageer op: Verwardheid vergeetachtigheid hoofdpijn na sport
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief