Onregelmatige Migraine aura

  • #1

    Hoi, ik ben een jongen van 18. Vanmiddag na het sporten heb ik last gekregen van een migraine aura. Dit was voor mij niets nieuws aangezien ik vanaf juli 2017 t/m mei 2018 ook al te maken heb gekregen met migraine aura. Maar dit keer was het een hele verassing. Mijn laatste migraine aura aanval was in mei 2018, ruim 2 jaar geleden dus. Mijn migraine aanvallen beginnen met een kleine zwarte stip die uitgroeit tot een soort halve maan met scherpe hoeken. Dit houd ongeveer 40 minuten aan en daarna voel ik mij 30-35 minuten prima, totdat de hoofdpijn en misselijkheid in slaat. Dit houd 2 - 2,5 uur aan. Daarna gaat het weer beter. Ik vroeg mij af of er meer mensen zijn die last hier van hebben en of het ook zo onregelmatig voorkomt. Ik weet nu niet of het vaker gaat voorkomen of dat het weer eens pech was. Wat goed is om te weten is dat het niet de eerste keer is dat ik na het sporten hier last van krijg. Vaak na zware inspanning duikt de migraine op. Wie heeft de zelfde ervaring als mij en kan mij vertellen hoe vaak het bij jullie op duikt?

    Reageer
    #2

    Hallo, heb een zoon, die dit ook had, tussen zn 12 en 16 jaar, voetbalde toen, ook migraine aan 1 kant met aura. Het gebeurde altijd met sporten.  Hij heeft jaren daarna, geen last meer gehad. Verleden jaar ineens weer, zomaar uit het niets, op vakantie., voordat,  dat gebeurde, had hij het druk op werk, kort geslapen,  stress. Bij thuiskomst,  naar de dokter geweest,  en heeft 3 pillen meegekregen,  zogauw die het voelt aankomen,  pil innemen,  en gaan liggen,  werkt wel, gebeurt soms totaal onverwacht,  hij is nu 25 jaar. Misschien kan je er wat mee.

    Reageer
Reageer op: Onregelmatige Migraine aura


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief