Hersentumor

 • #1

  Goedemorgen,

  ik ben bang dat mijn vader een hersentumor heeft.

   

  ik zal beginnen bij het begin.

  rond begin september toen hij met iets bezig was voelde hij zich niet goed en had pijn aan de linkerkant van het lichaam. Uiteindelijk is de dokter gekomen en was een hogebloedruk en hartslag. Dokter zei oor zit dicht dus daar hebben we uiteindelijk allemaal spul voor gehaald. Hier is niks meer van gehoord tot December toen weer paar β€œ mini β€œ aanvallen waarbij hij een hoge bloedruk en hartslag heeft. Tijdens het werken is ze soms ook duizelig geweest.

  in januari is er weer een β€œ aanval β€œ geweest

  weer hoge hartslag en bloeddruk. Deze keer ook ontlasting en overgeven erbij (gelukkig maar 1x voorgekomen)

  Ondertussen is er veel onderzocht ook was er een scan van het hoofd gemaakt als er een hersenbloeding was geweest dit is niet geweest. Nu is het weer een tijd geleden dat ze een aanval heeft gehad. Hij voelt zich nu alweer 2 weken goed wn nergens last van. Ze hebben ook al dingen bij het hart onderzocht en dat was gewoon goed.

  het oor zit ook meestal dicht maar de dokter ziet het dan alleen dat het dicht zit

   

  nu heeft hij over paar dagen een hartecho en zo een inspnningstest en over 4 weken een MRI scan. Nou ben ik hartstikke bang dat er over 4 weken een hersentumor wordt aangetroffen.

   

  hopelijk zit ik mis πŸ™

  dit bericht hierboven is voor de corona, nu heeft hij de 21e een MRI van het hoofd die nu wel doorgaat. In de tussentijd is er nog 1x een β€œ aanval β€œ geweest. Ik ben nog steeds doodsbang dat het een hersentumor is. bij die laatste aanval weer de linkerkant van het lichaam die tintelt, hoge bloeddruk en hartslag. Is het 100% zeker dat als ze op die CT scan (voor uitsluiten herseninfact) gekeken hebben, dat ze dan ook geen hersentumor kan hebben?

  Reactie
  #2

  Bij een ct scan zou een tumor ook zijn gezien.

  Reactie
  #3

  Hij heeft trouwens tussen de β€œ aanvallen β€œ door nergens last van alleen soms hartkloppingen. Donderdag uitslag Hart scan en dan over 3 weken MRI scan πŸ™ hopelijk geen hersentumor πŸ™πŸΌπŸ™πŸΌπŸ™πŸΌ

  Reactie
  #4

  Hart was β€œ goed β€œ alleen beetje kalk op aders volgensmij.

  ze weten nog niet waar de soort van hartritmestoornissen vandaan komen. Bang voor de MRI en de uitslag nu. Dit zou toch niks anders dan een tumor kunnen zijn 😭

  Reactie
  #5

  Weet iemand toevallig een Forum, waar mensen wel reageren of een forum wat actiever is?

  Reactie
  #6

  Reacties van andere mensen krijg je hier zowieso vrijwel niet, iedereen komt alleen voor zn eigen probleem hier,lijkt het.

  Maar John reageert wel iedere dag hoor. Je moet soms alleen even geduld hebbenπŸ˜‰

  Sterkte met je vader, hoop dat de uitslagen goed zullen zijn!

  Reactie
  #7

  Ik kan helaas niet 24/7 beachikbaar zijn...
  Ik begrijp dat je erg ongerust bent over je vader. Ook dat je vragen hebt en graag antwoorden zou hebben, maar niemand kan je die antwoorden geven met uitzondering van de behandelend arts van je vader. Als je dus antwoorden wilt, zul je dat met de behandelend arts moeten bespreken. Je maakt het voor jezelf ook alleen maar moeilijker door te blijven zoeken naar antwoorden die je niet zult vinden. Ik realiseer me, dat het teleurstellend voor je is, maar het is wel de realiteit.

  Reactie
  #8

  Vrijdag krijgen we de uitslag van de MRI scan.

   

  Heb laatst met hem erover gepraat wat hij zelf denkt, hij zegt zelf ik heb nergens last van alleen soms hartkloppingen. En zegt zelf ook β€œ Ik heb niks in mijn hoofd β€œ

   

  alsnog bang voor een tumor, Vrijdag de uitslag πŸ€žπŸΌπŸ™πŸΌ

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Iemand die de kans groot vind dat het een tumor is?

  Reactie
  #10

  Hoi,

  Ik snap heel goed dat je hartstikke zenuwachtig en bang voor de uitslag bent!

  Maar met deze vraag ga je jezelf helemaal gek maken.....want niemand hier heeft de scan gezien en kan daar een zinnig antwoord op geven. Ik snap je heel goed hoor, zelf heb ik ook een aantal keer een vraag gesteld omdat ik gewoon zo graag een antwoord wilde hebben. Maar goed bedoelde antwoorden van mensen die er geen verstand van hebben, heb je uiteindelijk net niks aan.......ja, extra zenuwen waarschijnkijk.

  Nog even volhouden, dan weet je meer!

  Nogmaals sterkte, groetjes Suzan

  Reactie
  #11

  Heb je al de uitslag? Wat is het?

  Reactie
Reageer op: Hersentumor
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief