reflexen + doof gevoel + laag bloeddruk

  • #1

    Hallo,

    Sinds enkele weken valt het me op dat ik zonder aanleiding soms een sterke reflex heb. Mijn arm spant zich bijvoorbeeld aan of een van mijn benen maakt een lichte schoppende beweging. (alsof iemand met een hamertje op de knie slaat)

    Ik weet dat ik al jarenlang last heb van een laag bloeddruk. Mijn vraag is dan ook of de reflexen hier mee te maken kunnen hebben.

    Ook heb ik erg vaak dat mijn arm/hand 'doof/gevoelloos' aanvoelt. Als ik mijn arm/hand daarna verdraai is het weer over. Ik ben echt doodsbang dat er in mijn hersenen iets fout zit en ik weet ook dat ik me eigenlijk niet zo druk moet maken. Toch hoop ik dat iemand deze verschijnselen herkent of iets meer weet over reflexen en bloeddruk.

    groeten, ricardo

    Reageer
    #2

    Ik heb sterk het idee dat dit normaal is, vaak bij vermoeidheid. Als je onzeker bent en het idee hebt dat het niet normaal is, ga dan naar de huisarts.

    Reageer
Reageer op: reflexen + doof gevoel + laag bloeddruk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief