Hoofdpijn/nekpijn

 • #1

  Sinds eind januari heb ik last van spanningshoofdpijn. De pijn ontstond random op een dag. En ging niet meer over. Dus ben ik naar de huisarts geweest, die zei dat ik rust moet nemen. Dat had ik gedaan. 3 weken later.. nogsteeds last. Toen doorgestuurd naar de fysio. 9 behandelingen later.. nog steeds hoofdpijn en nekklachten (bovenste wervels) enkele dagen gaat het goed maar dan doe ik vrijwel niks. Dan gaat het weer berg af. Ik studeer en heb een bijbaantje. Thats it.

  afgelopen tijd veel stress gehad maar nu helemaal niet meer, maar ontzettend last van mijn hoofd en nek. Al 4 maanden lang.

  dus afgelopen week bij een orthopedisch chirurg geweest voor controle. Die zei dat het niks ernstigs is en dat ik 6 paracetamols per dag moet nemen en weer naar de fysio moet gaan. Die combinatie moet ik doen en dan zal het minder worden. Nou ik kan je vertellen dat paracetamols niet helpen en de pijn is nog erger als de paracetamol is uitgewerkt.

  geen flauw idee wat ik nu kan doen.

  naar de fysio gaan is niet bepaald een optie aangezien mijn behandelingen voorbij zijn die vergoed zijn door de verzekering. & ze hebben niet veel baar gehad (de afgelopen 9x)

  Er is verder geen mri scan ect gemaakt wat het zou kunnen zijn. Ik weet echt niet meer wat ik kan gaan doen, het beinvloed mijn hele leven.

  Het is nu voornamelijk pijn in mijn nek en achterhoofd

  Reactie
  #2

  Vraag aan de huisarts een verwijzing voor de neuroloog. Dat is de aangewezen als voor spanningshoofdpijn

  Reactie
  #3

  Dat je de laatste tijd geen stress meer hebt gehad betekent overigens niet dat je geen hoofdpijn/nekklachten gerelateerd aan stress kunt hebben, het kan ook zo zijn dat je het nu pas voelt omdat je momenteel iets minder druk bent. 'Ik studeer en heb een bijbaantje. Thats it.' , ik heb geen idee welke studie je volgt en wat de belasting daarvan is? soms zorgt het toch voor meer spanning als je zelf denkt.

  Ik zou in elk geval wel naar de huisarts gaan en wens je heel erg veel sterkte. Laat alles even los en geniet van het zonnetje als het kan 🙂

  Reactie
  #4
  • Jaa ik heb wel een drukke periode achter de rug. Het gaat nu 2 maanden echt stabiel en goed maar de klachten blijven.

  ook hoor ik mijn nek af en toe kraken en heb ik gespannen schouders.

  De druk in mijn achterhoofd gaat gewoon niet weg

  en met een paracetamol word het erger..

  ik heb vanochtend gebeld en vrijdag heb ik een afspraak bij de huisarts.

  nu vroeg mijn huisarts wat ik wil , een mri scan of naar de neuroloog? Denk wel dat de pijn vanuit mijn nek komt .. hoop dat hier echt snel iets aan te doen valt aangezien ik er sinds eind januar last van heb; dag in dag uit

  Reactie
  #5

  Naar de neuroloog dus zoals ik op 1 juni al schreef

  Reactie
Reageer op: Hoofdpijn/nekpijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief