Sunisitis word erger na inname antibiotica

  • #1

    Hey allemaal,

     

    Ik ben afgelopen dinsdag naar de huisdokter gegaan, en ben gediagnoseerd met een stevige sunisitis. Ze heeft mij Sofrasolone & Sinutab Forte voorgeschreven voor de eerste 3 dagen, en Amoxiclav Sandoz (875/125) Antibiotica, die ik moest beginnen innemen na 3 dagen, moest ik nog lijden aan stevige hoofdpijn aanvallen.

    Na de Sinutab te nemen ging de hoofdpijn door de dag bijna helemaal weg, maar savonds als ik neer lag in bed, werd het altijd weer veel erger (Waarbij ik niet kan slapen van de pijn, terwijl o zo moe te zijn) dus ben ik vandaag begonnen met mijn AB Kuur.

    Nu, ik heb nog maar net de eerste pil ingenomen, en mijn hoofd staat op ontploffen! ik neem alles samen (Sinutab, Sofrasolone, AB) en iets dat mischien wel moet verteld worden is dat ik een Gastric By-Pass heb.

    Is de hoofdpijn na het innemen van de AB normaal?
    De hoofdpijn komt en gaat in 'waves', met weinig tot geen pijn als het weg is, maar met gigantische hoofdpijn als het weer terugkomt.

     

    Iemand die iets kan vertellen?

    Reageer
Reageer op: Sunisitis word erger na inname antibiotica


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief